Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα φιλικά προετοιμασίας της Κορίνθου

Τα φιλικά προετοιμασίας της Κορίνθου

Φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας απέναντι σε Μαρκόπουλο, Πανιώνιο αλλά και κόντρα στον Πανναξιακό θα δώσει η Κόρινθος που περνά στην φάση του «μονταρίσματος» από τον Γιώργο Μπούκουρα.

Μετά την πρώτη φάση της προετοιμασίας και το σκληρό στάδιο των προπονήσεων η Κόρινθος περνά στα φιλικά παιχνίδια που θα βοηθήσουν στο τελικό «δέσιμο» της ομάδας εν όψει της παρθενικής της συμμετοχής στην Α1.

Ο Γιώργος Μπούκουρας και η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» έχουν προγραμματίσει μια σειρά από δυνατά παιχνίδια που θα δώσουν την ευκαιρία στον πρώτο να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του.

Τα φιλικά για την Κόρινθο θα είναι εντός έδρας με το πρώτο να είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 23 του μήνα κόντρα στο Μαρκόπουλο (18:00) και το δεύτερο την Κυριακή απέναντι στον Πανιώνιο (16:00).

Από εκεί και μετά το επόμενο Σαββατοκύριακο η Κόρινθος θα φιλοξενηθεί στη Νάξο από τον Πανναξιακό όπου θα δώσει δύο δυνατά φιλικά με τις «κυανοκίτρινες» του Κώστα Παπαδόπουλου.

Παράλληλα υπάρχουν και άλλα παιχνίδια που έχουν κλεισθεί από την ομάδα του Ισθμού τα οποία και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.