ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η 16άδα της Εφήβων για Κάρυστο

Η 16άδα της Εφήβων για Κάρυστο

Την 16άδα της Εθνικής Εφήβων που ξεκινά την προετοιμασία την στην Κάρυστο στις 15 Ιουνίου εν όψει της συμμετοχής της στα μπαράζ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2018 ανακοίνωσε ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Παναγιώτης Λακασάς.

Τον προκριματικό όμιλο θα φιλοξενήσει η Τσεχία στη πόλη Ζνταρ το διάστημα 29/6-1/7 και μαζί με την οικοδέσποινα χώρα, στον όμιλο είναι η Ρουμανία και η Σερβία. Την πρόκριση στο Ευρωβόλεϊ που θα γίνει στο Βέλγιο και στην Ολλανδία θα πάρει ο πρώτος του ομίλου.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Λακασάς και ο συνεργάτης του Στέφανος Νανάς επέλεξαν τους 16 αθλητές που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία. Στο προπονητικό επιτελείο θα είναι και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μπακοδήμος.

Η 16άδα της Εθνικής μας

Ακραίοι: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός), Φροίξος Κωτσάκης (Παμβοχαϊκός), Κώστας Καπετανίδης (Πήγασος Πολίχνης), Κώστας Μακρυγιάννης (Πανερυθραϊκός), Σπύρος Χάκκας (Μίλωνας).

Πασαδόροι: Ευάγγελος Γεωργίου (Παμβοχαϊκός), Ευάγγελος Μελιγγιώτης (Απόλλων Αθηνών), Μιχαήλ-Άγγελος Στεφανίδης (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015)

Διαγώνιοι: Δημήτρης Μούχλιας (Έβρος Σουφλίου), Αλέξανδρος Ράπτης (Ολυμπιάδα Πατρών),

Λίμπερο: Δημήτρης Τζιάβρας (Πήγασος Πολίχνης), Αλέξανδρος Κεχαγιάς (Παναθηναϊκός).

Κεντρικοί: Νικόλαος Βασιλακόπουλος (Παναθηναϊκός), Πέτρος Ζαΐμης (Ηρακλής Πετοσφαίρισης 2015), Γιώργος Παπαλεξίου (Νίκη Αιγινίου), Μιχάλης Καγιαλής (Ολυμπιακός).

Το πρόγραμμα των αγώνων:

1η αγωνιστική – 29 Ιουνίου

16.00: Ρουμανία – Σερβία

19.00: Τσεχία – Ελλάδα

2η αγωνιστική – 30 Ιουνίου

16.00: Σερβία – Ελλάδας

19.00: Ρουμανία – Τσεχία

3η αγωνιστική – 1 Ιουλίου

16.00: Ελλάδα – Ρουμανία

19.00: Σερβία – Τσεχία