ΔΙΕΘΝΗ

21χρονη Μεξικανίδα «φαινόμενο» στην Κονελιάνο (fot-vid)

21χρονη Μεξικανίδα «φαινόμενο» στην Κονελιάνο (fot-vid)

Έτοιμη να ζήσει το όνειρο της είναι η 21χρονη Μεξικάνα ακραία που λίγα 24ωρα, μετά την αποφοίτησή της από πανεπιστήμιο των ΗΠΑ υπέγραψε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο και μάλιστα με την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

bricio_usc

Η ομάδα της Ανθής Βασιλαντωνάκη, Imoco Volley Conegliano φαίνεται να επενδύει πολλά στην ταλαντούχα αθλήτρια, για την οποία πολλοί στην κάτοχο του καμπιονάτο θεωρούν πως χτύπησαν… φλέβα χρυσού με την απόκτηση της Μπρίσιο, ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του παγκόσμιου βόλεϊ.

SamanthaBricioPhenomenal web-volley1 bricio

Γεννημένη στο Γιαλίσκο της Γκουανταλαχάρα στις 22 Νοεμβρίου 1994, η Σαμάνθα Εστεφάνια Γκουανταλούπε Μπρίσιο Ράμος, όπως είναι το πλήρες όνομά της αθλήτριας, “έγραψε ιστορία” ούσα η νεότερη αθλήτρια που φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Γυναικών του Μεξικού, σε ηλικία μόλις 15 ετών.

SamanthaBricio1-5 SamanthaBricio1-1

Μετά τη διετή της θητεία στην ομάδα της γενέτειράς της τη Γιαλίσκο, η Μπρίσιο που έχει σαρώσει τις ατομικές διακρίσεις και τους ατομικούς τίτλους στις περισσότερες διοργανώσεις με το Μεξικό, θα αγωνιστεί στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, με την Trojans του University of South California.

web-volly3-1028x1030 SAMANTHA-BRICIO

Πριν λίγους μήνες μάλιστα, η απόφοιτη πλέον ψυχολόγος πρόσθεσε μία ακόμη ατομική διάκριση στο πλούσιο βιογραφικό της, καθώς οι προπονητές του NCAA την ανέδειξαν “κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς 2015”. Τη φετινή σεζόν η Μπρίσιο ήταν τοπ σκορερ του πρωταθλήματος με 803 πόντους (μ.ο. 6,18 ανα σετ) και 89 άσους, ενώ με 668 kills πέτυχε ρεκόρ για το USC.

samantha-bricio_usc

Πέρα όμως από τις αγωνιστικές της επιδόσεις της, η Μεξικανή βολεϊμπολίστρια έχει και διακρίσεις εκτός… γηπέδων, καθώς το ιντερνετικό Smartasses Magazine στην 11η έκδοσή του έχει συμπεριλάβει την Μπρίσιο στο #Νο 8 της λίστας με τις Top 100 Sexiest Women Alive.

sam_bricio 2 samantha_smartassesjpg


Δείτε στο video κάποια δείγματα του ταλέντου της 21χρονης άσου της Κονελιάνο

https://www.youtube.com/watch?v=4CrRYKuR9Bc