A2

Στοπ Ηλυσιακού σε Πορφύρα

Στοπ Ηλυσιακού σε Πορφύρα

Το αήττητο φετινό σερί του Πορφύρα στην Α2 των γυναικών σταμάτησε στου Ζωγράφου κατά την 19η αγωνιστική καθώς ο Ηλυσιακός με 3-1 κατέκτησε το τρίποντο στο ντέρμπι πρωτοπόρων του 2ου υποομίλου στον  Α όμιλο…

Μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεών του και αφού είχαν κριθεί τα πάντα έσπασε το αήττητο σερί του Πορφύρα.

Η επίσκεψη της Πειραιώτικης ομάδας στου Ζωγράφου δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα καθώς ο Ηλυσιακός με το 3-1 έβαλε τέλος στο σερί των 18 αγώνων και απέκτησε ψυχολογία εν όψει των μπαράζ ανόδου.

Για τον 1ο υποόμιλο του Α ομίλου ο Ηρακλής Κηφισιάς και ο ΓΣ Πετρούπολης προχώρησαν με νίκες επί Ρεθύμνου και ΕΑ Πατρών αντίστοιχα, ενώ η 2η προνομιούχα θέση παραμένει ανοικτή αφού Μεσσαράς και ΦΟ Βριλησσίων είναι σε απόσταση αναπνοής από την Πετρούπολη.

Μάλιστα η υπόθεση 2η θέση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική όπου η Πετρούπολη θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Κηφισιάς, ο Μεσσαράς θα ταξιδέψει στην Καλαμάτα αντιμετωπίζοντας τον Μεσσηνιακό, ενώ τα Βριλήσσια θα φιλοξενηθούν στο Ρέθυμνο από τον ΟΠΕΡ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ – Α ΟΜΙΛΟΣ

Ηρακλής Κηφισιάς – ΟΠΕ Ρεθύμνου 3-0

Μεσσαράς – ΑΣΠ Ίωνες 3-0

ΕΑ Πατρών – ΓΣ Πετρούπολης 0-3

ΓΣ Χαλανδρίου- Μεσσηνιακός 0-3

ΦΟ Βριλησσίων – Αμαζόνες 3-0

2ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ – Α ΟΜΙΛΟΣ

Ηλυσιακός – Πορφύρας 3-0

Αιγάλεω – ΖΑΟΝ 3-0

1Ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ – Β ΟΜΙΛΟΣ

Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός – Γιάννενα 3-2

ΕΟ Σταυρούπολης-Καμπανιακός 3-1

2ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ – Β ΟΜΙΛΟΣ

ΔΑΣ Ωραιοκάστρου – Νίκη Αλεξανδρούπολη 1-3

Νέα Βύσσα Ορεστιάδας- Αρχέλαος Κατερίνης 3-1

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...