CHALLENGE CUP

Στην Τουρκία με όνειρα και ελπίδες

Στην Τουρκία με όνειρα και ελπίδες

Πριν προλάβουν να στεγνώσουν οι φανέλες από την ανατροπή τίτλου κόντρα στην Μπούρσα, οι “ερυθρόλευκες” βρίσκονται ήδη στην Προύσα καθώς αναχώρησαν νωρίς το μεσημέρι για την Τουρκία.

Λίγες ώρες μετά την εντυπωσιακή νίκη του Ρέντη ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Τουρκία προκειμένου να φθάσει νωρίς στην Προύσσα και να είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό του Μεγάλου Σαββάτου.

Το πρωινό ραντεβού στις 9:00 στο Ρέντη για την αναχώρηση μπορεί να ήταν “σκληρό” για όλους μετά την χθεσινή τεράστια ανατροπή, ωστόσο την σωματική αλλά κυρίως ψυχολογική κούραση φρόντισε να καλύψει η χαρά της νίκης, ο ενθουσιασμός και δίψα για την φετινή υπέρβαση στο Τσάλεντζ Καπ.

Η “ερυθρόλευκη” αποστολή “πέταξε” για Κωνσταντινούπολη στις 12:15 και μετά οδικός θα αναχωρήσει για την Προύσσα όπου αναμένεται να είναι νωρίς το απόγευμα κερδίζοντας έτσι χρόνο για την προετοιμασία της εν όψει του επαναληπτικού.

Η χρονιά ολοκληρώνεται στην Προύσσα και όλοι στον Ολυμπιακό θέλουν αυτή να ολοκληρωθεί με τον ιδανικότερο τρόπο. Την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού των γυναικών…

Ένας στόχος που στην αρχή έμοιαζε “τρελός”, ωστόσο παιχνίδι με παιχνίδι ερχόταν πιο κοντά και μετά το πρώτο βήμα που έγινε στον Πειραιά έδειξε πως μπορεί να γίνει πραγματικότητα…