A2

Και εγένετο Pre League με… City

Και εγένετο Pre League με… City

Την συμμετοχή του στην Pre League αποφάσισε  το Αιγάλεω και πλέον έχοντας συμπληρωθεί ο αριθμός των 12 ομάδων η νέα κατηγορία τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την Ομοσπονδία.

Η Pre League των γυναικών είναι πλέον μια πραγματικότητα στο ελληνικό βόλεϊ αφού με το ΝΑΙ του Αιγάλεω συμπληρώθηκε η 12αάδα των ομάδων που αποτελούσε βασικό κριτήριο για την δημιουργία και λειτουργίας της.

Μια κατηγορία που αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις και στην Α1 καθώς τη νέα χρονιά σύμφωνα με την προκήρυξη των πρωταθλημάτων θα υποβιβάζονται 2 αντί για 3 ομάδες που ήταν μέχρι σήμερα.

Εκτός του City στη νέα κατηγορία θα συμμετάσχουν η ΑΕΚ, η Θέτιδα Βούλας, ο Πανιώνιος, τα Βριλήσσια, ο Ηλυσιακός, ο Απόλλων Πατρών, η Λαμία 2013, η ΧΑΝΘ και η Πετρούπολη, καθώς και οι ΖΑΟΝ και Μεσσαράς ως επιλαχούσες (μαζί με το Αιγάλεω) στον πίνακα των σωματείων.

Αντίθετοι στην δημιουργία της Pre League είχαν ταχθεί οι : Ελπίδα Αμπελοκήπων, ο Λαγκαδάς και ο Ναύαρχος Βότσης που είχαν δικαίωμα συμμετοχής, αλλά και οι Ασκληπιός Τρικάλων, Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου και ΕΟ Σταυρούπολης που ήταν επιλαχούσες.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...