Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στον Ολυμπιακό ο Τσέλιος

Στον Ολυμπιακό ο Τσέλιος

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Παρασκευάς Τσέλιος ο οποίος πραγματοποίησε το μεγάλο άλμα της καριέρας του υπογράφοντας στην ομάδα του Πειραιά.

Μετά την καθιέρωσή του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την κλήση του στην Εθνική ομάδα των ανδρών ο Παρασκευάς Τσέλιος υπέγραψε στον Ολυμπιακό ακολουθώντας τα βήματα του Μάριου Γκιούρδα… .

Ο 20χρονος κεντρικός δήλωσε υπερήφανος που εντάσσεται στο ρόστερ των Πειραιωτών και υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να πετύχει η ομάδα του τους στόχους της.

Ο Τσέλιος λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Αισθάνομαι περήφανος που θα αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα, η οποία είναι κορυφαία στην Ελλάδα και πρωταγωνιστεί παντού. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Τ.Α.Α., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παρασκευά Τσέλιο. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός, με ύψος 2,07μ. γεννήθηκε στις 26/7/1997 στην Αλεξανδρούπολη και ξεκίνησε το βόλεϊ στον τοπικό Εθνικό, με τον οποίο συμμετείχε στην Volleyleague και έφτασε στον τελικό του League Cup – Νίκος Σαμαράς.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...