A2

Η ΑΕΚ επιστρέφει…

Η ΑΕΚ επιστρέφει…

Την επιστροφή της ΑΕΚ στην Volleyleague έθεσαν στόχο διοίκηση, προπονητικό τιμ και αθλητές των «κιτρινόμαυρων» κατά την πρώτη συνάντηση που πραγματοποίησε το τμήμα σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνα.

Η χρονιά για την ΑΕΚ ξεκίνησε σε οικογενειακό κλίμα και με χαμόγελα σε ένα τραπέζι όπου παλαιοί και νέοι παίκτες γνωρίστηκαν και η διοίκηση φρόντισε να δώσει το στίγμα της για τη νέα χρονιά.

Από την πλευρά της διοίκησης μίλησε ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος Νίκος Δευτεραίος τονίζοντας «Ως γενικός αρχηγός της ΑΕΚ σας καλωσορίζω στην μεγάλη οικογένειας μας και θέλω να σας διαβεβαίωσω ότι παρά τον αγώνα που κάνουν κάποιοι  η ομάδα θα θα επιστρέψει στην θέση που της αξίζει και δεν είναι άλλη από το να πρωταγωνιστεί στην Α1. Θέλω να σας μεταφέρω τις ευχές του προέδρου για μια καλή σεζόν με υγεία σε όλους. Λόγω ενός οικογενειακού θέματος δεν μπορεί να παραβρεθεί θα είναι όμως δίπλα σας όπως και όλη η διοίκηση και σύντομα θα σας συναντήσει στις προπονήσεις».

Νεόφυτος : «Όλοι μαζί για την άνοδο στην Α1»

Ο Νίκος Νεόφυτος έχοντας περάσει μεγάλες στιγμές ως προπονητής της ομάδας και έχοντας οδηγήσει παλαιότερα τους «κιτρινόμαυρους» στην Volleyleague, φρόντισε να δηλώσει «Εύχομαι οι αθλητές μας να έχουν την υγεία τους και εύχομαι η επιστροφή μου στην ΑΕΚ να έχει και την συνέχεια που της αρμόζει και του χρόνου όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α1. Όλοι να έχουν την υγεία τους και εύχομαι η επιστροφή μου στην ΑΕΚ να έχει την συνέχεια που της αρμόζει και το καλοκαίρι να γιορτάσουμε την επιστροφή στην Α1. Από αύριο σκληρή δουλειά και εντατική προετοιμασία για τη δύσκολη χρονιά».

aek-nea-synantish-2 aek-nea-synantish-3 aek-nea-synantish-1 aek-nea-synantish-4

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...