Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Θετικές εντυπώσεις στη Νάξο

Θετικές εντυπώσεις στη Νάξο

Την δεύτερη νίκη του επί της Κορίνθου πανηγύρισε ο Πανναξιακός καθώς στο παιχνίδι της Κυριακής οι «κυανοκίτρινες» επικράτησαν 3-0 (25-12, 25-21, 25-16) ενώ κατέκτησαν και το 4ο σετ που παίχθηκε με 25-15.

Η μηχανή του Πανναξιακού άρχισε να δουλεύει για τα καλά πλέον καθώς οι αθλήτριες του Κώστα Παπαδόπουλου συνέχισαν τις πολύ καλές τους εμφανίσεις απέναντι στην Κόρινθο.

Η ομάδα της Νάξου αποδίδοντας καλό βόλεϊ επικράτησε 3-0 της Κορίνθου και πλέον κοιτά το επόμενο τουρνουά προετοιμασίας που είναι τα Νομίκεια στην Σαντορίνη.

Ο τεχνικός του Πανναξιακού αναφερόμενος στην πορεία της ομάδας και τον σημερινό αγώνα δήλωσε «η εικόνα μας καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά. Αλλά κινούμαστε με βάση το πρόγραμμα που έχουμε θέσει από την αρχή της προετοιμασίας. Κάθε παιχνίδι θα είμαστε και καλύτεροι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βλέπουμε σε καταστάσεις αγώνα αυτό που δουλεύουμε στις προπονήσεις και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.

Θα πρέπει να βρούμε και τον ιδανικό ρόλο για τα κορίτσια από τη Νάξο. Προσπαθούν, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, είμαστε ευχαριστημένοι απλά είναι η στιγμή που θα ενταχθούν στο σύνολο με συγκεκριμένο ρόλο και όχι απλά για να είναι στη δωδεκάδα…».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Κορίνθου Γιώργος Μπούκουρας σχολιάζοντας την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας του στα φιλικά προετοιμασίας αλλά και την απώλεια της Πατεράκη τόνισε «είμαστε άτυχοι… Τις επόμενες ημέρες έρχεται η 2η ξένη ακραία που έχουμε βρει, αλλά χάσαμε την Πατεράκη και η απώλεια στο κέντρο είναι μεγάλη. Έχουμε θέμα με το …ύψος.

Και η Γέιζελ έπαιξε τραυματίας καθότι είχε πρόβλημα στον αστράγαλο. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πανναξιακό, το διήμερο ήταν υπέροχο, η διοίκηση μας βοήθησε και μας φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο. Νιώσαμε σαν το σπίτι μας. Και τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν (σ.σ. όπως μας είπε για αρκετές ήταν και η πρώτη φορά) και να μπουν σε κλίμα πρωταθλήματος».

Πανναξιακός ΑΟΝ (Κ. Παπαδόπουλος): Διώτη, Νούσια, Σεφεριάδου, Καλαντάντζε, Μπολέτου, Μπράουν, Ιακωβίδου (λ), Ντάλτον, Σφυρή, Κατερίνη, Αναγνώστου και Κατσάνη

ΑΣΠ Κόρινθος (Γ. Μπούκουρας): Παναγοπούλου, Μπούκουρα Μ., Μπάτατς, Γέιζελ, Τομαρά, Χατζησοφρωνίου, Αλατζάκη (λ), Καραβούλη, Βακάλογλου, Μπούκουρα Θ. (λ), Βατουσιάδη, Ελευθερίου, Μαργαρίτη (λ) Δημητροπούλου, Κατσαρού.