ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κονόμη: «Ζούμε για τη συνέχεια του Τσάλεντζ Καπ»

Κονόμη: «Ζούμε για τη συνέχεια του Τσάλεντζ Καπ»

Η Κυπελλούχος Ελλάδας, Αρέτα Κονόμη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1) μιλώντας για τον Ολυμπιακό που σαρώνει τα πάντα στην Ελλάδα και την.. ευρωπαϊκή κούπα που είναι ο μεγάλος στόχος.

Πιο αναλυτικά όσα δήλωσε η λίμπερο των Πειαραιωτών:

Για το εάν υπήρχε άγχος πριν τον τελικό: «Κάθε τίτλος και κάθε τρόπαιο είναι ξεχωριστό και κάθε φορά πριν από έναν τελικό υπάρχει άγχος το οποίο με τα χρόνια και με την εμπειρία μας έχει μετατραπεί σε δημιουργικό. Είναι αυτή η ιδιαιτερότητα που έχουν πάντα τα νοκ άουτ παιχνίδια και φυσικά οι τελικοί. Μπορεί να μη βρεθείς στη μέρα σου και να είναι στο πικ η απόδοση του αντιπάλου σου. Πολλά είναι τα… μπορεί και οι ανατροπές μπορούν να συμβούν στον αθλητισμό. Όπως είπα έχουμε την εμπειρία να τα διαχειριστούμε όλα αυτά και στο τέλος, ευτυχώς πάντα στην ομάδα μας, επικρατεί η χαρά».

Για την κούραση από τα συνεχή ματς σε Ελλάδα κι Ευρώπη: «Η κούραση πάντα παίζει ρόλο αλλά όταν είσαι στον Ολυμπιακό δεν την υπολογίζεις.  Διεκδικείς όλους τους τίτλους. Για αυτό άλλωστε δουλεύουμε όλη την χρονιά.  Για την περίοδο που παίζουμε για τους τίτλους. Μόνο το Σάββατο μετά τον τελικό αφήσαμε ελεύθερους τους εαυτούς μας εφέτος. Σίγουρα το χαρήκαμε και το διασκεδάσαμε αλλά επιστρέφουμε στους ρυθμούς μας και στρέφουμε την προσοχή μας στη συνέχεια των υποχρεώσεων μας».

Για το κύπελλο που ξεχωρίζει: «Ξεχωρίζω το πρώτο μου Κύπελλο, πάλι στη Σαντορίνη. Το πρώτο είναι πάντα το πιο γλυκό, κάτι καινούργιο για τον αθλητή με πρωτόγνωρη γλύκα. Όμως, ολα τα τρόπαια είναι σημαντικά».

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας: «Ο διακόπτης έχει γυρίσει πλέον και σκεφτόμαστε την Ευρώπη και θα ετοιμαστούμε σε δυνατούς ρυθμούς. Είναι στοίχημα μεγάλο να παραμένει η ομάδα σε υψηλό αγωνιστικό τέμπο. Ζούμε για τη συνέχεια του Τσάλεντζ Καπ και ανυπομονούμε να παίξουμε τους ημιτελικούς. Πέρυσι φτάσαμε στον τελικό. Θέλουμε να το κάνουμε και φέτος και στόχος μας να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Με πολλή δουλειά και κόπο έχουμε χτίσει αυτή την ομάδα που σαρώνει τα πάντα στην Ελλάδα και σίγουρα θέλουμε και το ευρωπαϊκό».