ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ταρνατόρος: «Έρχονται καλύτερες μέρες με το νέο δυνατό ΔΣ της ΕΣΑΠ» (vid)

Ταρνατόρος: «Έρχονται καλύτερες μέρες με το νέο δυνατό ΔΣ της ΕΣΑΠ» (vid)
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος μετά την επανεκλογή του για πέμπτη θητεία στην προεδρία της ΕΣΑΠ μίλησε για το νέο Δ.Σ., την επιστροφή της ΑΕΚ και την ενίσχυση του Παναθηναϊκού, τις δηλώσεις συμμετοχής στα Κύπελλα Ευρώπης, τις σχέσεις με ΠΑΣΑΠ και ΕΟΠΕ καθώς και την ανανέωση συνεργασίας με ΕΡΤ και ΟΠΑΠ

«Η νέα διετία θα είναι πολύ θετική για την ΕΣΑΠ. Εφέτος έχουμε την ευτυχή συγκυρία να έχουμε πέντε μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού και αυτό πρέπει να το εκμεταλευτούμε εμπορικά και αγωνιστικά. Κάναμε πολύ καλή Γενική Συνέλευση και στελεχώσαμε ένα δυνατό διοικητικό συμβούλιο. Εφόσον ακολουθήσουμε την σωστή φιλοσοφία και τις αρχές που διέπουν την ΕΣΑΠ θα πάμε πολύ καλά».

Για τις θέσεις των ομάδων στα Ευρωπαϊκά κύπελλα: «Η προσθεσμία είναι μέχρι την Δευτέρα. Ηδη έχουν γίνει συζητήσεις. Υπάρχει μία εκκρεμότητα που θα την λύσουμε το σαββατοκύριακο. Στόχος μας είναι να καλυφθούν όλες οι θέσεις που δικαιούνται οι ελληνικές ομάδες στα κύπελλα Ευρώπης 2018-19».

Για τους ξένους στο πρωτάθλημα και την συνεργασία με ΠΑΣΑΠ και ΕΟΠΕ: «Εχουμε τη νέα εβδομάδα συνάντηση για συζήτηση με τον ΠΑΣΑΠ και την ΕΟΠΕ. Δεν είναι μόνο το ζήτημα του αριθμού των αλλοδαπών αθλητών. Η συζήτηση θα γίνει σε γενικότερη βάση και θα φτάσουμε μέχρι και σε θέματα ανάπτυξης. Η απόφαση της ΕΣΑΠ για τους ξένους είναι συγκεκριμένη και την έχουμε κοινοποιήσει σε ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε τα περσινά προβλήματα».

Συγκρότηση δυνατού Δ.Σ. με εκπροσώπους των πιο εμπορικών αθλητικών συλλόγων: «Το συγκριτικό πλεονέκτημα της ΕΣΑΠ και του επαγγελματικού βόλεϊ σε σχέση με τους άλλους αθλητικούς φορείς και άλλα αθλήματα είναι το πολύ καλό κλίμα που έχουμε μεταξύ μας. Ολη την ατμόσφαιρα, την δυναμική και την προοπτική την δημιουργούν οι άνθρωποι. Το νέο ΔΣ σαν άτομα είναι πολύ δυνατό. Εάν εργαστούμε όπως ελπίζω και εύχομαι αισιοδοξώ πως θα έχουμε καλύτερες μέρες».

Για την ανανέωση της συνεργασίας με ΟΠΑΠ ΑΕ και ΕΡΤ ΑΕ: «Είμαστε σε συζητήσεις και με τους δύο χορηγούες. Ελπίζω μέσα στον Ιούνιο να ωριμάσουν οι διαπραγματεύσεις μας και να είμασε θέση να κάνω ευχάριστες ανακοινώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας μας».

Δείτε στο Video τις δηλώσεις του Π. Ταρνατόρου για τα μελλοντικά σχέδια της ΕΣΑΠ