PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ντεμπούτο Αποστολογιωργάκη στην ΑΕΚ

Ντεμπούτο Αποστολογιωργάκη στην ΑΕΚ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ υποδέχεται το Σάββατο (15/12, 18:45) στο Σχολικό Κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας τον ΦΟ Βριλησσίων στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Pre League στο ντεμπούτο του Μανώλη Αποστολογιωργάκη στον πάγκο της Ένωσης.

Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε μία καλή ομάδα, που όπως όλες έτσι και αυτή θα προσπαθήσει να πάρει κάτι από την ΑΕΚ, που αποτελεί μεγάλο μέγεθος. Υπήρχε λίγος χρόνος για να προπονήσω την ομάδα και να γνωρίσω τις παίκτριες, ωστόσο θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στην αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα, εύχομαι να είναι μία καλή χρονιά με υγεία για όλες τις αθλήτριες. Όπως γνωρίζουν όλοι στόχος της ΑΕΚ είναι μόνο η άνοδος. Έχουμε δύο ανταγωνιστές κυρίως και για να πετύχουμε το στόχο μας θα πρέπει να δώσουμε το 100%”, τόνισε ο Αποστολογιωργάκης που αντικατέστησε την Ελένη Μεμετζή μετά από τη λύση συνεργασίας της τελευταίας με την Ένωση.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της PreLeague:

16.00 ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ-ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013

16.00 ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ-ΠΑΟΚ

17.00 ΧΑΝΘ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ

17.00 ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

17.30 ΖΑΟΝ-ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ

18.45 AEK-ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...