PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χωρίς απώλειες ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ

Χωρίς απώλειες ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ

Με τρίποντα συνέχισαν οι μεγάλοι της Preleague κατα την 18η αγωνιστική καθώ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ επικράτησαν επί Πανιωνίουυ, ΖΑΟΝ και Λαμίας αντίστοιχα…

Χωρίς προβλήματα και απώλειες συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

Στην Μίκρα ο ΠΑΟΚ με κορυφαία την Κιόση νίκησε 3-0 τον Πανιώνιο και παρέμεινε πρώτος στην βαθμολογία έχοντας δίπλα του τον Παναθηναϊκό που με το ίδιο αποτέλεσμα νίκησε τον ΖΑΟΝ.

Οι «πράσινες» με την Μαρία Οικονομίδου να έχει 15 πόντους πήραν το ζητούμενο αποτέλεσμα και είνια έτοιμες για την δύσκολη συνέχεια.

Εύκολο έργο είχε στη Λαμία και η ΑΕΚ κόντρα στην ομώνυμη ομάδα και με την συμπαράσταση περίπου 100 φιλάθλων της που βρέθηκαν στο γήπεδο με το 3-0 κατέκτησε ένα ακόμη τρίποντο παραμένοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Σημαντικές νίκες πανηγύρισαν Αιγάλεω και ΧΑΝΘ επικρατώντας εκτός έδρας επί Μεσσαρά και Βριλησσίων αντίστοιχα, ενώ χωρίς προβλήματα και με τους 3 βαθμούς στις αποσκευές της έφυγε από το Ζηρίνειο και η Άρτεμις Κορυδαλλού που με το 3-0 επί του Ηρακλή Κηφισιάς παρέμεινε στην 6άδα αλλά μείωσε στον πόντο την διαφορά της από τον 5ο ΖΑΟΝ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 3-0

Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ 3-0

Λαμία – ΑΕΚ 0-3

Μεσσαράς – Αιγάλεω 1-3

Βριλήσσια – ΧΑΝΘ 0-3

Ηρακλής Κηφισιάς – Άρτεμις Κορυδαλλού 0-3

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...