ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ναράνχο : «Λάθη σε κρίσημα σημεία»

Ναράνχο : «Λάθη σε κρίσημα σημεία»

Στα 14 λάθη από τη γραμμή του σερβίς στάθηκαν ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο και η πασέρ της Εθνικής Αθηνά Παπαφωτίου.

Ο Γκιγιέρμο Ναράνχο τόνισε: «Κάναμε πάρα πολλά λάθη και αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα. Η υποδοχή μας δεν είναι μυστικό ότι δεν είναι τέλεια, αλλά μπορούμε να πιέσουμε με το σερβίς μας. Σήμερα όμως κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία, ειδικά στο δεύτερο σετ όταν κάναμε τρία σερί λάθη από τη γραμμή των εννέα μέτρων. Τα 14 λάθη σε 3 σετ είναι πάρα πολλά. Δεν είχαμε άγχος που παίξαμε εντός έδρας. Δουλεύουμε δύο εβδομάδες ήδη και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Μετά από αυτή την ήττα, η πρώτη θέση είναι πολύ δύσκολη για εμάς. Από εδώ και πέρα δεν πρέπει να χάσουμε ούτε σετ και να πάμε στη Σλοβενία να νικήσουμε 3-0».

Παπαφωτίου : «Ευελπιστούμε στη πορεία να είμαστε πιο έτοιμες»

Η Αθηνά Παπαφωτίου δήλωσε: «Στο πρώτο σετ ήμασταν στατικές στην υποδοχή και δεν μπορούσαμε να παίξουμε. Στο δεύτερο και τρίτο σετ που βρήκαμε ρυθμό και είχαμε προηγηθεί θα μπορούσαμε να τα έχουμε κατακτήσει, αλλά κάποια αβίαστα λάθη στο σέρβις, αν μπορούσαμε να το ελέγξουμε κάπως καλύτερα θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει ή να πάρουμε δύο σετ. Η Σλοβενία είναι στα μέτρα μας, είναι η πιο δυνατή ομάδα της διοργάνωσης μαζί με εμάς. Αν ειχαμε πολλά παιχνίδια τέτοιου επιπέδου, ίσως είχαμε ανταπεξέλθει καλύτερα. Ευελπιστούμε στη πορεία να είμαστε πιο έτοιμες».