ΔΙΕΘΝΗ

Βήμα πρόκρισης για Ανόρθωση Αμμόχωστου

Βήμα πρόκρισης για Ανόρθωση Αμμόχωστου

Προβάδισμα πρόκρισης προς τα ημιτελικά του Κυπέλλου απέκτησαν Ανόρθωση Αμμόχωστου, Αναγέννηση, ΑΠΟΕΛ και Νέα Σαλαμίνα καθώς επικράτησαν επί Ομόνοιας, Παφιακού, ΕΝ Παραλιμνίου και ΑΕ Καραβά αντίστοιχα…

Μεγάλη νίκη με 3-1 στη Λευκωσία πέτυχε η Ανόρθωση Αμμόχωστου του Κώστα Χριστοφιδέλη επί της Ομόνοιας παίζοντας μάλιστα εξαιρετικό βόλλει. Με τη νίκη αυτή η «Μεγάλη Κυρία» της Κύπρου έστειλε μήνυμα στην ομάδα του Σάββα Σάββα ότι κάθε άλλο παρά εύκολα θα πουλήσει το «τομάρι» της στους αγώνες για την τελική φάση του πρωταθλήματος που ξεκινά από το ίδιο ακριβώς γήπεδο το «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία»

Στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε στην Δερύνεια η τοπική ομάδα της Αναγέννησης του Γιάννη Μέλκα κατάφερε αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2 σετ να κερδίσει 3-2 τον Παφιακό του Στράντζαλη και να κρατά την τύχη στα χέρια της εν όψει επαναληπτικού.

Ο ΑΠΟΕΛ του Γιάννη Λαΐου πέρασε μια εύκολη βράδια αφού κέρδισε στην έδρα του την Ε.Ν. Παραλιμνίου με 3-0 σετ και ουσιαστικά κάνει τα πλάνα του για την επόμενη φάση του θεσμού, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε την ΑΕ Καραβά με 1-3 μετατρέποντας τον επαναληπτικό σε τυπική διαδικασία.