DARK ROOM

7 χρόνια χωρίς τον «Αετό» του Ελληνικού βόλεϊ

7 χρόνια χωρίς τον «Αετό» του Ελληνικού βόλεϊ

Ο χρόνος λένε είναι σκληρός και αδυσώπητος, ωστόσο ορισμένες φορές ακόμη και αυτός περνά στο…περιθώριο. Σαν σήμερα πριν 7 χρονια ο Νίκος Σαμαράς έφυγε ξαφνικά από κοντά μας, όμως η μνήμη του “αετού” του Ελληνικού βολει παραμένει ζωντανή κερδίζοντας μια ακόμη αναμέτρηση… Αυτή κόντρα στην λήθη του χρόνου…

7 χρόνια και όμως για πολλούς είναι σα να μην πέρασε μια μέρα… Ο πόνος και το “σφιξημο” στην καρδιά παραμένει ο ίδιος κάθε μέρα σαν σήμερα, αφού το κενό που άφησε ο χαμός του Νίκου Σαμαρά είναι τεραστιο.

Ο “αετός” του Ελληνικού βόλει σαν σήμερα πριν 7 χρόνια πέταξε ψηλά για γήπεδα μακρινά και ονειρεμένα σοκάροντας τους πάντες.

sam-aoo-4-1-17

Το ελληνικό βολει έμεινε φτωχότερο και ακόμη και σήμερα ψάχνει τρόπο να βγει από τα αδιεξοδα του.

7 χρόνια χωρίς τον Νίκο Σαμαρά και άπαντες οφείλουμε να προστατεψουμε την μνήμη του “Αετού” μακριά από διοργανώσεις που προσβάλουν το όνομά του και την προσφορά του στο Ελληνικό βόλεϊ.

Η μνήμη του παραμένει ζωντανή όσο και ο ίδιος στις καρδιές μας… Οσο και οι ιαχες στο κατάμεστο ΣΕΦ όταν ο “Σαμ” χάριζε στην Ελλάδα τη νίκη προκρισης επί της Ρωσίας στο Cosmovolley και έστελνε τους χιλιάδες φίλους της Εθνικής μας ομάδας στα ουράνια…