Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Άδειασμα Ηλιούπολης σε Μαρκόπουλο

Άδειασμα Ηλιούπολης σε Μαρκόπουλο

Ανακοίνωση με την οποία διαφοροποιείται από την ανακοίνωση του Μαρκόπουλου στο θέμα της ΕΡΤ εξέδωσε η διοίκηση της Ηλιούπολης που ζητά συνάντηση των σωματείων με την ΕΟΠΕ για να διευκρινιστούν οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα τον ομάδων στους όρους συνεργασίας με την Δημόσια Τηλεόραση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

«Ο Γ.Σ. Ηλιούπολης γνωστοποιεί ότι ουδεμία σχέση έχει με την ανακοίνωση του Α.Ο.Μ και κακώς το όνομα του συλλόγου ενεπλέχθη σε επικοινωνιακές αντιπαραθέσεις.

Επίσης ουδέποτε υπήρξε επίσημη τοποθέτηση ή έγγραφο του Δ.Σ. του Γ.Σ. Ηλιούπολης προς το Μαρκόπουλο ή τον τύπο. Από την πλευρά μας σεβόμαστε την συνεργασία ΕΡΤ-ΕΟΠΕ για την προσπάθεια που κάνει όσον αφορά την προβολή του αθλήματος.

Ωστόσο η μοναδική μας ένσταση είναι ότι η ΕΟΠΕ δεν έχει ξεκαθαρίσει προς τα σωματεία εγγράφως ποιά ειναι η ακριβής σχέση ΕΡΤ-ΕΟΠΕ και κατ’ επέκταση ποιά τα οφέλη των σωματείων.

Για τον λόγο αυτό ζητάμε άμεση συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ προκειμένου να διευκρινιστούν όλοι οι όροι που περιλαμβάνουν υποχρεώσεις και δικαιώματα των ομάδων ώστε στο μέλλον να αποφευχθούν παρόμοια γεγονότα».