ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

«Αφιερωμένη στους Έλληνες που δεν μας βλέπουν»

«Αφιερωμένη στους Έλληνες που δεν μας βλέπουν»
Ακόμα μια σημαντική νίκη… ακόμα μια ιστορική νίκη, ακόμα μια ημέρα που ολόκληρη η Ελλάδα δεν είχε τη δυνατότητα να καμαρώσει τη γαλανόλευκη ενώ όσοι βολεϊκά φανατικοί μπορούσαν το είδαν συνδρομητικά και άλλοι τόσοι έψαξαν τα “σπασμένα” και απήλευσαν τις διεθνείς μας στα κινέζικα, στα ρώσικα κλπ πάντως σίγουρα όχι στα ελληνικά!
Οι διεθνείς μας όμως δεν το ξεχνούν αυτό και αφιέρωσαν τη νίκη στην Ελλάδα και το πολύπαθο ελληνικό βόλεϊ που με (στη συνέχεια…) ή χωρίς τηλεόραση θα βαδίσει το δρόμο σε αυτό το Eurovolley και όλοι ευχόμαστε να είναι μακρύς.

Η διεθνής διαγώνιος Ανθή Βασιλαντωνάκη ανέφερε: «Είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές του ελληνικού βόλεϊ. Μακάρι να μπορούσαμε να μοιραστούμε τη χαρά με όλους τους Έλληνες αλλά αυτή τη στιγμή πετάμε στα σύννεφα. Τη σημερινή νίκη μας τη δίνει το πάθος και η υπομονή που είχαμε στις δύσκολες στιγμές του αγώνα. Αφιερώνουμε τη νίκη στην Ελλάδα και στην οικογένεια μου».

Η διεθνής λίμπερο Μαριαλένα Αρτακιανού: «It’s a magic dream το είχαμε πει από την Αθήνα. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι αλλά είχαμε συγκέντρωση. Θέλουμε πλέον να ξεκουραστούμε αύριο στο ρεπό μας και να δούμε τι μπορούμε να «κλέψουμε» από το ματς της Τρίτης με την Βουλγαρία».

Τέλος, η διεθνής πασαδόρος Αθηνά Παπαφωτίου: «Από την πρώτη μέρα είναι η αλήθεια ότι μας έχει ανοίξει η όρεξη. Για σας τα στατιστικά λένε ότι σε τρία ματς έχουμε κάνει 2 νίκες όσες είχαμε κάνει στους 24 προηγούμενες αγώνες  στις 4 συμμετοχές μας. Εμείς πάλι λέμε ότι είμαστε σε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση που δεν έχουμε την ευκαιρία να είμαστε κάθε χρόνο. Μακάρι να μπορούσαν τα παιχνίδια να ήταν τηλεοπτικά για να μπορούσαμε να δώσουμε χαρά σε όλη την Ελλάδα. Εμείς είμαστε εδώ και θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι. Αφιερώνω τη νίκη σε όλη την Ελλάδα και στο ελληνικό βόλεϊ».