Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Αγκάμεζ μπες μέσα»!

«Αγκάμεζ μπες μέσα»!

Ο Κολομβιανός διαγώνιος, Λίμπερμαν Αγκάμεζ έδωσε το παρών στο ντέρμπι «αιωνίων» χειροκρότησε και καταχειροκροτήθηκε από την «πράσινη» εξέδρα,

«Αγκάμεζ μπες μέσα» παρότρυναν οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον «Αγκα» που πέρασε από το κλειστό της Κυψέλης, κάθισε για λίγο αφού έπρεπε να προετοιμαστεί για το ταξίδι του στην Κολομβία όπου θα περάσει οικογενειακά τις γιορτές.

Ο Κολομβιανός άσος που εδώ και λίγες εβδομάδες έχει ξεκινήσει θεραπείες με στόχο να αποκατασταθεί ο τραυματισμός που αποκόμισε στο γόνατο από την Κορέα, όπου και αγωνιζόταν, χειροκρότησε σε κάθε πόντο του Παναθηναϊκού ενώ φωτογραφήθηκε με τους φίλους της ομάδας (φωτό). Μάλιστα μόλις εντοπίστηκε από το σύνολο του κόσμου στην Κυψέλη το σύνθημα «Σας @#@ ο Αγκάμεζ» ακούστηκε δυνατά, αφού οι φίλοι του Π.Α.Ο δεν ξεχνούν την προσφορά του, ενθυμούμενοι τις μυθικές αναμετρήσεις «αιωνίων» του παρελθόντος όπου και ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής.

«Θέλω να επιστρέψω»

Ο πρώην άσος των «πρασίνων» παρακολουθούσε σε… αναμμένα κάρβουνα το ντέρμπι για να δηλώσει λίγο αργότερα στο Volleyplanet: «Πω… τι μου θυμίζει αυτή η ατμόσφαιρα! Είναι φοβερά, μακάρι να μπορούσα να είμαι μέσα. Θέλω να επιστρέψω γρήγορα στην αγωνιστική δράση αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Κάνω αποθεραπείες και εύχομαι να είμαι πίσω το συντομότερο δυνατό» ενώ στο ενδεχόμενο επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, κούνησε το κεφάλι του χαμογελώντας, αφήνοντας υπονοούμενο: «Κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω…»!