DARK ROOM

Αγκάμεζ: «Δεν με νοιάζει αν κάποιος πει κάτι κακό, αλλά ο ΠΑΟ είναι το σπίτι μου»

Αγκάμεζ: «Δεν με νοιάζει αν κάποιος πει κάτι κακό, αλλά ο ΠΑΟ είναι το σπίτι μου»

Ένα… ιδιαίτερο ποστάρισμα με τις στιγμές της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2009-10 έκανε ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ στο Instagram, αδιαφορώντας για όσους δεν θα συμφωνήσουν με αυτό!

Ο Κολομβιανός μπόμπερ που θα αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Κορέα, συχνά πυκνά αναρτά φωτογραφίες που έχουν να κάνουν με τους «πράσινους». Ο ίδιος γνωρίζει ότι η επιλογή του το 2017 να αγωνιστεί στον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό πίκρανε τον κόσμο των «πρασίνων», όπως είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του «με πείραξε ο τρόπος που με αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός».

Παράθυρο επικοινωνίας, νοσταλγία καλών εποχών ή και τα δυο… ο χρόνος θα δείξει! Πάντως, ο ίδιος στην τελευταία μεγάλη του συνέντευξη στο «Έθνος της Κυριακής» είχε δηλώσει: «Το όνειρο όμως είναι να γυρίσω στον Παναθηναϊκό. Είναι η ομάδα που έκλαψα και ανδρώθηκα. Μαθαίνω πως γίνεται προσπάθεια να οργανωθεί πάλι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Είναι το πιο ωραίο νέο που έχω ακούσει. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Μακάρι όταν γυρίσω να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό για τον τελευταίο αγώνα της καριέρας μου».

Το σχετικό ποστ: