Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Άγκανιτς : «Βρίσκουμε ρυθμό»

Άγκανιτς : «Βρίσκουμε ρυθμό»

Για την μέχρι τώρα προετοιμασία, το κλίμα στην ομάδα αλλά και τους στόχους της νέας χρονιάς μίλησε ο Εσθονός κεντρικός του ΠΑΟΚ Άντρι Άγκανιτς που έδειξε για μια ακόμη φορά ανυπόμονος να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και τα επίσημα παιχνίδια. 

Ο Άντρι Άγκανιτς μιλώντας στην κάμερα του AC PAOK TV τόνισε πως η ομάδα μέρα με τη μέρα βρίσκει ρυθμό, ενώ για την προσαρμογή του στη Θεσσαλονίκη τόνισε πως όλοι είναι φιλικοί με τον ίδιο… 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εσθονού κεντρικού  

Για την προετοιμασία: «Δουλεύουμε με την ομάδα αυτές τις δύο εβδομάδες, όλα τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά. Προφανώς ήταν μεγάλο το διάστημα της διακοπής για όλους μας, αλλά έχουμε ξεκινήσει σιγά- σιγά να βρίσκουμε ρυθμό. Δουλέψαμε σκληρά στην ενδυνάμωση μας στο γυμναστήριο, όπου πιεστήκαμε αρκετά. Επίσης δουλέψαμε και πάνω στη τεχνική μας και την τακτική που μας ζητάει ο προπονητής».

Για τους νέους του συμπαίκτες: «Όλα τα παιδιά είναι πολύ φιλικά, όλα πάνε πολύ καλά. Ο προπονητής μας ζητάει κάποια πράγματα και ανυπομονώ να δω πως θα συνεχίσουμε».

Για τους στόχους της σεζόν: «Πρώτα από όλα είναι νωρίς ακόμα, είμαστε στις δύο πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας. Αργότερα θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Σίγουρα θα πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Είναι καινούρια εμπειρία για εμένα η Ελλάδα, αλλά θα δούμε. Φυσικά υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες, με τις οποίες θα αγωνιστούμε και πιστεύω ότι θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ AC PAOK TV