ΔΙΕΘΝΗ

Αγώνας δρόμου από Γιορντανοφ

Αγώνας δρόμου από Γιορντανοφ

Υποψήφιος για το Όσκαρ ατυχίας είναι ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ καθώς ο υπέστη  θλάση στον δικέφαλο κατά την διάρκεια προετοιμασίας της Εθνική Βουλγαρίας και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος να χάσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα…

Η επιστροφή του Γιορντάνοφ στην Εθνική ομάδας της Βουλγαρίας ήταν ότι καλύτερο για τον έμπειρο διαγώνιο που είχε στόχο την τελική φάση του Παγκοσμίου που θα φιλοξενηθεί από κοινού στην πατρίδα του και την Ιταλία.

Ωστόσο η ατυχία χτύπησε την «πόρτα» του «Μπόμπι» καθώς ο τραυματισμός του στην  προπόνηση αποδείχθηκε περισσότερο σοβαρός από ότι αρχικά φάνηκε.

Οι εξετάσεις και ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υπεβλήθει ο  διαγώνιος του Παναθηναϊκού έδειξε θλάση στον δικέφαλο με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει εκτός για τουλάχιστον 20 ημέρες.

Ο Γιορντάνοφ επέστρεψε στην Σόφια όπου ξεκινησε ήδη πρόγραμμα αποθεραπείας και κάνει αγώνα δρόμου πλέον για να προλάβει το Παγκόσμιο και να τεθεί στην διαθεση του Πλαμεν Κονσταντίνοφ.

Οι πιθανότητες μπορεί να είναι εις βάρος του «Μπόμπι», ωστόσο το πάθος και η «δίψα» του να αγωνιστεί εκ νέου με την φανέλα της Βουλγαρίας είναι τοσο μεγάλη που μπορεί να κάνει την έκπληξη και να προλάβει το μεγάλο ραντεβού του Παγκοσμίου βόλεϊ.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...