CHALLENGE CUP

Αλεξίεφ: «Χαμηλότερης δυναμικότητας η Λοκομοτίβ»

Αλεξίεφ: «Χαμηλότερης δυναμικότητας η Λοκομοτίβ»
Ο Ολυμπιακος προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Μπακού (17/1) στη φάση των «16» του CEV Challenge Cup με τον Τόντορ Αλεξίεφ να θεωρεί την προσεχή αντίπαλο των “ερυθρολεύκων” χαμηλότερης δυναμικότητας από την Τουρ, γεγονός που -σύμφωνα με τον ίδιο- απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή.

Στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (17/01) στις 18.00 στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη, «Μ.Μερκούρη» (ΟTESport 6HD), ο Ολυμπιακός θέλει να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα για πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

«Ο αγώνας της Τετάρτης είναι πολύ σημαντικός για εμάς σχετικά με την πρόκριση. Προσωπικά θεωρώ τη Λοκομοτίβ χαμηλότερης δυναμικότητας από την Τουρ και για αυτό είναι επικίνδυνο ματς αφού απαιτείται ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση, προετοιμαζόμαστε για αυτά τα ματς εδώ και καιρό και μας περιμένει ένας δύσκολος μήνας με πολλούς και σημαντικούς αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήταν στην Αλεξανδρούπολη για τη θερμή υποστήριξη και θα την Τετάρτη θα προσπαθήσουμε να κάνουμε χαρούμενο όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού», δήλωσε στο osfp.gr o Βούλγαρος ακραίος.