Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Αλίκη στην χώρα του… Πειραιά

Η Αλίκη στην χώρα του… Πειραιά

Κόλπο γκρόσο πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός ο οποίος απέκτησε την Αλίκη Κωνσταντινίδου ου έμεινε ελεύθερη απο τον Ηρακλή Κηφισιάς και επιστρέφει στο Ρέντη ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ροστερ των νταμπλούχων…

Την μεταγραφή της Αλίκης Κωνσταντινίδου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι του Πειραιά μετά την απόσυρση του Ηρακλή Κηφισιάς κινήθηκαν αστραπιαία κλείνοντας με συνοπτικές διαδικασίες την έμπειρη κεντρική και ενισχύθηκαν ακόμη περισσοτερο -κυρίως -εν όψει Ευρώπης όπου θέλουν να κάνουν την υπέρβαση.

Στις πρώτες της δηλώσεις η Αλίκη Κωνσταντινίδου υπογράμισε “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη που η πόρτα του Ολυμπιακού άνοιξε ξανά για εμένα! Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, βλέπω πως υπάρχουν άνθρωποι που στάθηκαν δίπλα μου και έμπρακτα με βοηθούν 100%.

Ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Πρόεδρο, Μιχάλη Κουντούρη για την βοήθεια και εμπιστοσύνη τους! Εύχομαι να μπω στο γήπεδο και με υγεία πάνω από όλα να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη τους, στο πρόσωπο μου!

Η κίνηση που κάνει ο Ολυμπιακός δείχνει πολλά για το ήθος του συλλόγου, εύχομαι και οι άλλες ομάδες να παραδειγματιστούν από αυτό και να βοηθήσουν και τις υπόλοιπες αθλήτριες που λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, έμειναν χωρίς ομάδα”.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αλίκη Κωνσταντινίδου για την αγωνιστική περίοδο 2017-18