ΔΙΕΘΝΗ

Αλλάζουν… σκυτάλη οι πρωταθλήτριες Κοσέλεβα-Χούκερ

Αλλάζουν… σκυτάλη οι πρωταθλήτριες Κοσέλεβα-Χούκερ

Από τη μία ξένη πρωταθλήτρια στην άλλη πηγαίνει η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, που μετά τη φετινή της στέψη στην τουρκική Λίγκα και την 3η θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ αποχαιρετά την Ρωσίδα πρωταθλήτρια και καλοσωρίζει την Αμερικανίδα φιναλίστ Βραζιλίας.

“Βίοι αντίθετοι” λοιπόν για Τατιάνα Κοσέλεβα και Ντέστινι Χούκερ στο Βόσπορο, καθώς εδώ και λίγες ώρες η άφιξη της διεθνούς άσου των ΗΠΑ, Ντέστινι Χούκερ στην “Πόλη” έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της πρωταθλήτριας Γαλατασαραϊ.

tatiana_kosheleva

Ωστόσο, όπως φαίνεται μετά την Χούκερ, ήρθε η ώρα και για τo υπερατλαντικό ταξίδι της Κοσέλεβα, αφού χθες η διεθνής Ρωσίδα αποχαιρέτησε το σύλλογο και τους φίλους της “Γαλατά” και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ετοιμάζεται να “ντυθεί στα χρώματα” της βραζιλιάνικης Rexona Sesc Rio de Janeiro, με την οποία η Χούκερ κατέλαβε φέτος την 2η θέση στη λίγκα γυναικών της “χώρας του καφέ”.

Σχετικά πάντως με την Κοσέλεβα, “ακούστηκε” πως η Ρωσίδα διεθνής δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και ως διαγώνια στην ομάδα του Μπερναρντίνιο, κάτι που ωστόσο φαίνεται να μην ισχύει, μετά και την πρόσφατη ανανέωση των δυο διαγωνίων της ομάδας του Ρίο, Monique Pavao και Natiele.