DARK ROOM

Το… Survivor της Μπεσόναγια!

Το… Survivor της Μπεσόναγια!

Λίγο πριν τις τελικές μονομαχίες και το νικητή που θα κερδίσει το πλούσιο χρηματικό έπαθλο του Survivor” η Γιουλίγια Μπεσόναγια περιγράφει τις διεκές της πρωτόγνωρες εμπειρίες που έζησε  στις παραλίες του Άγιου Δομήνικου.

YZE5FES5NzQ  K3B7HBBdaRM BESONAYA 1

Η 28χρονη διεθνής Ρωσίδα, νυν ακραία της Λενινγκράντκα, που οι φίλοι του Volleyplanet θα θυμούνται ως παίκτρια της πολωνικής Νταμπρόβνα Γκόρνιτσα  για το πάθος της με τα tatoo, επέλεξε τη χώρα που ζούνε “Μαχητές” και “Διάσημοι” του Survivor, για να περάσει μερικές ξέγνοιαστες μέρες στην θάλασσα με την οικογένειά της.

gN67CdcNBng KaHjctnAup8

Αν και έμεινε 10 μέρες στο νησί, η παραμονή της ωστόσο δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς… Η θερμοκρασία καθημερινά ήταν περίπου 30 βαθμοί Κελσίου, με αποτέλεσμα η ασυνήθιστη στον ήλιο άσος, να καεί σε όλο της το σώμα. Οι πρώτες μέρες λοιπόν και κυρίως οι νύχτες πέρασαν δύσκολα για τη Μπεσόναγια, που το βράδυ δεν ήθελε τιποτα να ακουμπά στο σώμα της.

BESSONAYA 2jpg FcUgyKkHM98

Σε αντίθεση με την διαμονή της που ήταν πολυτελής και άνετη, στα διώροφα  δωμάτια, το φαγητό της φάνηκε… μονότονο, καθώς το μενού της τοπικής κουζίνας είχε κάθε μέρα θαλασσινά!

ZWpxmqg_-4c  HmgWzXrAS5g  l9oWWJlcV9g

Αυτό όμως που την ξετρέλανε ήταν τα γαλάζια κρυστάλλινα νέρα και οι αμουδερές παραλίες. Κοίταζες κάτω από το νερό και έβλεπες αστερίες, καβούρια να “κυκλοφορούν” γύρω σου… Δεν σου έκανε καρδιά να βγεις απ’ τη θάλασσα! Ήσουν εκεί, απολάμβανες τον ήλιο και στο μυαλό σου δεν υπήρχε τίποτα αλλο….