A2

Αλληλεγγύη και συμπαράσταση

Αλληλεγγύη και συμπαράσταση

Μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία έστειλαν Άθλος Ορεστιάδας και ΧΑΝΘ…

Ορισμένα πράγματα που συμβαίνουν στην καθημερινότητα και την ζωή όλων μας υπερβαίνουν τον αθλητισμό και η σκέψη και ο προβληματισμός μένει εκεί.

Ένα από αυτά είναι και η συνεχιζόμενη κράτηση των δύο ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία που έχει αλλάξει την ζωή και των ανθρώπων της Ορεστιάδας που ζούνε με την δική τους αγωνία στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Έτσι πριν την έναρξη του δεύτερου αγώνα μπαράζ στην Αλεξανδρούπολης και έπειτα από πρωτοβουλία της διοίκησης του Άθλου Ορεστιάδας οι παίκτες των δύο ομάδων λίγο πριν ξεκινήσουν τον αγώνα ανόδου έστειλαν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Ένα μήνυμα ξεκάθαρο από όλους που σήκωσαν το πανό που έγραφε «Αλληλεγγύη και συμπαράσταση στα παιδιά μας Άγγελο & Δημήτρη» και χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...