A2

Άλμα παραμονής για Άθλο (foto)

Άλμα παραμονής για Άθλο (foto)

Τη νίκη της αγωνιστικής πανηγύρισε στο “Νικόλαος Σαμαράς” ο Άθλος Ορεστιάδας, καθώς οι “βυσσινί” του Έβρου πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησαν 3-0 της ΕΑ Πατρών και μπήκαν με το…δεξί στο 2017.

Τεράστια νίκη που δίνει βαθμούς και ψυχολογία πανηγύρισε ο Άθλος κατά την 7η αγωνιστική του 1ου υποομίλου του Β ομίλου της Α2 των ανδρών.

Οι νεοφώτιστοι του Γιώργου Πασαλίδη έχοντας πολύ καλή απόδοση δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην φιλόδοξη φέτος ΕΑ Πατρών και με το 3-0 κατέκτησαν το τρίποντο που τους κρατά σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και παράλληλα τους αφήνει αισιόδοξους για τη συνέχεια.

Εκεί όπου ο Άθλος θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω τις επόμενες αγωνιστικές καθώς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον ΣΠΑ Καρδίτσας και εν συνεχεία τον Άρη στην Ορεστιάδα. Δύο παιχνίδια ντέρμπι, όπου οι “βυσσινί” με την ψυχολογία στα ύψηστοχεύουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα τους φέρει και πιο ψηλά στην βαθμολογία.

athlos-3 athlos-2 athlos-1

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...