ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Αμαριανάκης «Ευχαριστώ τις ομάδες για την ένσταση»

Αμαριανάκης «Ευχαριστώ τις ομάδες για την ένσταση»

«Λένε πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» κι αν τελικά ισχύει κάτι τέτοιο ο τεχνικός της Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής, Σωτήρης Αμαριανάκης, φαίνεται πως εκτός από πετυχημένος προπονητής, είναι και… Μάστερ Σέφ!

Μέσα στο ντελίριο ενθουσιασμού στο «Μάρκος Παπαδάκης» του Χαλανδρίου, για τον θρίμαβο επί του τοπικού ΠΑΚ και τον τίτλο της Β’ Εθνικής γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ ο “αγαθός γίγαντας” του ελληνικού βόλεϊ, αφού έπλεξε στο Volleyplanet το εγκώμιο των αθλητριών τους και τις ευχαρίστησε, δεν ξέχασε να «ανταποδώσει» την… αγάπη του και σε κάποιους άλλους

«Η ομάδα ξεκίνησε στην αρχή της προετοιμασίας με 14 αθλήτριες και κάποια στιγμή φτάσαμε σε μερικά παιχνίδια να είμαστε με 7-8 παίκτριες και παρόλες τις αντιξοότητες κατορθώσαμε παρόλα αυτά να παραμένουμε στην πρώτη θέση, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια τη διάρκεια του πρωταθλήματος» δήλωσε αρχικά στο Volleyplanet o τεχνικός των πρωταθλητριών και συμπλήρωσε:

agia _paraksevi

«Το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι ένα μεγάλο μπράβο σε αυτές τις 14 υπέροχες αθλήτριες, αλλά και ένα τεράστιο «ευχαριστώ» σε αυτές τις ομάδες που μας έκαναν την ένσταση, καθυστερήσαμε να αρχίσουμε το πρωτάθλημα, προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά και βρέθηκα να τελειώνω το πρωτάθλημα με 14 παίκτριες. Τους ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ…» τόνισε με δόσεις ειρωνείας, αναφερόμενος στην ένσταση 8 ομάδων της ΕΣΠΑΑ (Αθηνά Μαγκουφάνας, Νίκη Αμαρουσίου, ΑΕ Γκράβας, ΑΣ Παπάγου, ΠΑΚ Χαλανδρίου, ΑΟΝ Βύρωνος, ΑΕ Αμπελοκήπων και ΑΟΝΝΕ Αμαζόνες) σύμφωνα με την οποία, η «Σάντα» επεδίωξε αναβολή του αγώνα με την Αθηνά Μαγκουφάνας με αθέμητο τρόπο και επιδεικνύοντας αντιαθλητική συμπεριφορά, για την οποία η Αγία Παρασκευή δικαιώθηκε πανηγυρικά. Παρόλα αυτά έγινε και πάλι ένσταση και λόγω της όλης καθυστέρησης που προέκυψε από το… μπαράζ ενστάσεων, το πρωτάθλημα έφτασε και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο!

Για αυτό ίσως και ο Σωτήρης Αμαριανάκης, μολονότι στην καριέρα του έχει γευθεί τις διακρίσεις και έχει  “φάει τους τίτλους με το κουτάλι”, πανηγύρισε ιδιαίτερα τη χθεσινή “κούπα”, αφού όπως υποστήριξε «πάντα ένας τίτλος, είναι τίτλος. Πάντα θέλεις να βγαίνεις πρώτος και πάντα αυτό είναι μία μεγάλη προκληση. Το καταφέραμε και αξίζει ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά».

Παράλληλα όμως φρόντισε να διαψέυσει και όσους όλη τη χρονιά σχολιάζαν το μπάτζετ της ομάδας,  θεωρώντας πως ήταν υπερβολικά υψηλό για την κατηγορία. «Μπορεί να ακουστήκανε διάφορα… ότι είμαστε επαγγελματίες, ότι… ότι… χίλια πράγματα! Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο! Ας πάνε να ρωτήσουνε να μάθουνε ποιο είναι το μπάτζετ της ομάδας».
Όσο για την επόμενη μέρα στην Α2 Γυνιακών ο τεχνικός της Αγίας Παρασκευής δεν έδειξε να ασχολείται, αφού για τον ίδιο προέχει να απολαύσει το νέκταρ του τίτλου και να ξεκουραστεί. «Είμαι προπονητής στην Αγία Παρασκευή και θέλω λίγες μέρες να το ευχαριστηθώ. Αυτή τη στιγμή όλοι χαιρόμαστε τη νίκη, χαιρόμαστε τον τίτλο. Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και το κάναμε με τον καλύτερο τρόπο, αφού στους τελικούς κερδίσαμε σε δύο ματς με 3-0 την υποτιθέμενη δυσκολότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Για την ώρα λοιπόν το χαιρόμαστε και θα δούμε στην πορεία τι θα κάνουμε..»