ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Αμαριανάκης: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο»

Αμαριανάκης: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο»

Την ικανοποίηση του για το καλό ξεκίνημα του ΣΦΑ Μελισσίων εξέφρασε ο Σωτήρης Αμαριανάκης. Ο ζωντανός θρύλος του βόλεϊ, μέλος της χαλκινής γενιάς στη Γάνδη και καλύτερος μπλοκέρ όλων των εποχών, σε δηλώσεις του στον Volleyplanet.gr, σχολίασε για την πέμπτη θέση που κατέχει η ομάδα των βορείων προαστίων στο βαθμολογικό πίνακα της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΑΑΑ, μετά την ολοκλήρωση της 7η αγωνιστικής: «Ξεκινήσαμε  με βασικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Στις πρώτες αυτές αγωνιστικές πετύχαμε  ορισμένες νίκες που μας έχουν βοηθήσει να πάρουμε ένα καλό βαθμολογικό προβάδισμα, να αποκτήσουμε ψυχολογία αλλά τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας.»

Όσον αφορά τον χτεσινό αποκλεισμό από το κύπελλο με 3-1 από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, τόνισε: « Καταφέραμε πήραμε το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια κάναμε πολλά λάθη που τα εκμεταλλεύτηκε η έμπειρη αντίπαλο μας και μπόρεσε να  πάρει τη νίκη- πρόκριση.

Επίσης είχαμε και αρκετές απουσίες ενώ αγωνιστήκαμε χωρίς την βασική μας πασαδόρο που είναι τραυματίας. Πλέον συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για το πρωτάθλημα.»