A2

Αμαζόνα η Χρυσομάλλη

Αμαζόνα η Χρυσομάλλη

Στις Αμαζόνες και την Α2 θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο η Αθηνά Χρυσομάλλη, με την ομάδα της Νέας Ερυθρέας να ανακοινώνει την νεαρή πασαδόρο που μετά από το Παναθηναϊκό και ΑΕΚ θα φορά τα «κυανέρυθρα».

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία σημείωσαν οι Αμαζόνες καθώς ενισχύθηκαν με την Αθηνά Χρυσομάλλη έχοντας στόχο την άνοδο στην Preleague,  ενώ την ίδια ώρα ο η ομάδα της Νέας Ερυθραίας αποχαιρέτισε τις Νικολάκη και Μερκούρη.

Η ανακοίνωση των Αμαζόνων

Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με την αθλήτρια Αθηνά Χρυσομάλλη.

Η Αθηνά Χρυσομάλλη ξεκίνησε την καριέρα της από τον Πανελλήνιο και έχει αγωνιστεί ακόμα στους ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΠΑΟ και ΑΕΚ.

Για αρκετά χρόνια ως αντίπαλος αλλά και με τη μετέπειτα καριέρα της, έχει κερδίσει το σεβασμό και την ιδιαίτερη εκτίμηση των ανθρώπων του συλλόγου, οπότε με την επιτευχθείσα συμφωνία συνεργασίας, ικανοποιήθηκε και ο διακαής πόθος για ένταξή της στο δυναμικό της ομάδας.

Το Δ.Σ. καλωσορίζει την Αθηνά στην οικογένεια των Αμαζόνων και της εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Επιπρόσθετα, το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τις Ειρήνη Νικολάκη και Λυδία Μερκούρη για την προσφορά τους στο σύλλογο και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στους επόμενους σταθμούς τις καριέρας τους.

Ο Πρόεδρος

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...