ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Αμαζονες τίτλου στο Αιγάλεω

Αμαζονες τίτλου στο Αιγάλεω

Την πρόκρισή τους στον τελικό του Final 4 της ΕΣΠΕΔΑ πανηγυρίζουν οι Νεάνιδες του Αιγάλεω καθώς επικράτησαν με 3-2 του Ολυμπιακού και πλέον απέναντι στον Πανιώνιο είναι έτοιμες να διεκδικήσουν για 2η συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα…

Έτοιμες να υπερασπιστούν  τον τίτλο τους είναι οι «κυανόλευκες» του Αιγάλεω καθώς σε έναν συναρπαστικό ημιτελικό επικράτησαν 3-2 του Ολυμπιακού και έκλεισαν ραντεβού με τον Πανιώνιο την Κυριακή στον τελικό του Final 4.

Οι «μικρές» του City βγάζοντας πάθος και δυναμική στο παιχνίδι τους κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στις «ερυθρόλευκες» του Πειραιά και να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης που φιλοξενείται στη Νέα Σμύρνη.

Οι αθλήτριες της Αγγελικής Αντωνιάδη με το εντυπωσιακό 12-25 έκανε το 0-1 ωστόσο με το 25-21 ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1. Εντυπωσιακή εξέλιξη είχε το τρίτο σετ του αγώνα με το Αιγάλεω να έχει τον έλεγχο και με το 24-26 να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα, ωστόσο στο τέλος χρειάστηκε το ταϊ-μπρεϊκ αφού οι Πειραιώτισσες με το 25-17 έκαναν το 2-2.

Στο καθοριστικό σετ την αναμέτρησης οι «κυανόλευκες» προηγήθηκαν με 2-7 βάζοντας τις βάσεις της νίκης τους που τελικά ήρθε με το 12-15 και με το 3-2 πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη κερδίζοντας και τα χειροκροτήματα των φιλάθλων τους που βρέθηκαν στο κλειστό της Αρτάκης.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η παρουσία 2 πρώην αθλητριών του Αιγάλεω στην σύνθεση του Ολυμπιακού, με τις Μιλεντίγεβιτς και Μικέλη να παίζουν κόντρα στις παλιές τους συμπαίκτριες και να είναι από τις κορυφαίες των «ερυθρολεύκων» .

Ο τελικός μεταξύ Πανιωνίου και Αιγάλεω είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (17:00).