ΔΙΕΘΝΗ

Αμέτρητες προσευχές για την Άρα (φωτ.,vid)

Αμέτρητες προσευχές για την Άρα (φωτ.,vid)

Ο σοβαρός τραυματισμός της Άρα Γκαλάνγκ στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα (UAA) στις Φιλιππίνες σόκαρε χιλιάδες κόσμο που έτρεξε να τη στηρίξει μέσω των social media και έκανε… πρώτη είδηση στο twitter το #PrayForAraGalang (προσευχηθείτε για την Άρα Γκάλανγκ).

Σε μια άτυχη στιγμή και σε μια… κακή προσγείωση το βάρος όλο έπεσε στο αριστερό της γόνατο με αποτέλεσμα το αστέρι του De la Salle Univercity να σοριαστεί στο τάραφλεξ και να μην μπορεί να πάρει ανάσα από το φρικτό πόνο. Τα δάκρυα δεν σταματούσαν με τον κόσμο να προσπαθεί να ενθαρρύνει την 20χρονη ταλαντούχα βολεϊμπολίστρια.

ara_painara_strongpain

Η ιδιαιτέρως αγαπητή Άρα θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέβαση αφού οι εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για ρίξη έσω πλαγίου συνδέσμου και έσω μηνίσκου ενώ το οίδημα είναι τέτοιο που θα υποχωρήσει στο τέλος του μήνα! Η Γκαλάνγκ χάνει τη σεζόν κια τα τελικά του πρωταθλήματος, ενώ εκτιμάται ότι θα επιστρέψει σε 8 μήνες.

ara1

Τα μηνύματα συμπαράστασης έπεφταν βροχή μετά την είδηση του τραυματισμού της και βέβαια πολύ γρήγορα έγινε όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες και τα μηνύματα αγάπης… trend στο Twitter!

ara_trendara

Δείτε τον τραυματισμός της Άρα: