CHALLENGE CUP

Αμφίβολη η Σιρ, αισιοδοξία για νίκη

Αμφίβολη η Σιρ, αισιοδοξία για νίκη

Να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στο φετινό Τσάλεντζ Καπ και να έχει μια καλή Ευρωπαϊκή χρονιά θέλει η Σαντορίνη που υποδέχεται στο ΔΑΠΠΟΣ (19:00) την ΑΕ Λεμεσού με στόχο τη νίκη που θα τις δώσει και το πλεονέκτημα εν όψει επαναληπτικού.

Με θέα το πανέμορφο γαλάζιο του Αιγαίου και την Σαντορίνη αρχίζει ο Ελληνοκυπριακός «εμφύλιος» στο Τσάλεντζ Καπ. Η επιστροφή τω «κυανόλευκων» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνδυάζεται με ενθουσιασμό και ελπίδα για θετικά αποτελέσματα.

Πρώτος αντίπαλος του ΑΟ Θήρας η ΑΕ Λεμεσού που έρχεται και αυτή με ανεβασμένη ψυχολογία και έτοιμη για να διεκδικήσει τη νίκη που θα τις δώσει και το πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό της Κύπρου.

Μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον Μπράνκο Γκαϊτς αποτελεί η Μέγκαν Σιρ η οποία αποχώρησε με ελαφρύ διάστρεμμα στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στον Άρη. Η κατάσταση της διεθνής Καναδής πασαδόρου αν και δεν εμπνέει ανησυχία θα επανεκτιμηθεί σήμερα και η συμμετοχή της ή όχι θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή.

Παρά το πρόβλημα το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και στις τάξεις των αθλητριών επικρατή αισιοδοξία, ενώ την ίδια ώρα αναμένεται να έχουν την υποστήριξη του κόσμου τους που ζεστάθηκε αρκετά το Σάββατο με τη νίκη επί του Άρη.