Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αναχώρηση με χαμόγελα και αισιοδοξία

Αναχώρηση με χαμόγελα και αισιοδοξία

Με στόχο να γράψουν ιστορία και να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης προς τα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ οι “ερυθρόλευκες” του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αναχώρησαν το Βέλγιο προκειμένου την Τετάρτη να αντιμετωπίσουν την Αστερίξ Μπέβερεν στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης.

Με χαμόγελα και αισιοδοξία αναχώρησε από το Ελευθέριος Βενιζέλος για το Μπέβερεν η “ερυθρόλευκη” αποστολή.

Επόμενος σταθμός της φετινής ευρωπαϊκής περιπλάνησης του Ολυμπιακού είναι το Βέλγιο και το Μπέβερεν όπου την Τετάρτη το βράδυ (21:30) θα αναμετρηθεί με την Αστερίξ με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Μπράνκο Κοβάσεβιτς χωρίς προβλήματα και με καλή ψυχολογία ευελπιστεί να παρουσιαστεί η ομάδα του όσο το δυνατόν καλύτερη και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της και να αποκτήσει πλεονέκτημα εν όψει του επαναληπτικού του Πειραιά…

Kατά την αναχώρηση της αποστολής η Σάσκια Χίπε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού δήλωσε : «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Αστερίξ. Την έχω αντιμετωπίσει δυο φορές πριν από δύο χρόνια. Έχουν ταλαντούχες διεθνής παίκτριες, κέρδισαν το Κύπελλο στο Βέλγιο και σίγουρα είναι η καλύτερη ομάδα στη χώρα τους. Ωστόσο ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε μέσα στο Βέλγιο και να κάνουμε το πρώτο βήμα για πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης. Κόντρα στον Παναθηναϊκό μπορεί να μην πιάσαμε το μάξιμουμ της απόδοσή μας αλλά ήταν αρκετό για να κερδίσουμε. Στο παιχνίδι που μας περιμένει πιστεύω ότι θα πραγματοποιήσουμε μια ακόμα καλή εμφάνιση, όπως έχουμε κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια μας στην Ευρώπη».

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το Βέλγιο αποτελούν οι : Κατερίνα Γιώτα, Άνα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάι, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ζένια Τσίμα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Αρετή Τέζα και Μελίνα Εμμανουηλίδου.