PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωσε Καββαδία η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Καββαδία η ΑΕΚ

Η Αγγελική Καββδία αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ που μπήκε δυναμικά στην μεταγραφική αγορά και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινώσει και την Αρετή Τέζα.

Μετά τον Παναθηναϊκό και το Αιγάλεω η Αγγελική Καββαδία θα φορά τα “κιτρινόμαυρα” της ΑΕΚ και θα σκεπάζει τον φιλέ για την Ένωση που δημιουργεί ένα πολύ δυνατό σύνολο.

Η 24χρονη κεντρική υπέγραψε την Τετάρτη το νέο της συμβόλαιο, με τους διοικούντες να τις εύχονται μια καλή σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η διοίκηση του Α.Σ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια, Αγγελική Καββαδία, η οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με την φανέλα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ. Η 24χρονη αθλήτρια βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο.

Η Καββαδία είναι γεννημένη στις 17/2/1994, έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται ως Κεντρική. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε την φανέλα του Αιγάλεω απ’ όπου ξεκίνησε και τα πρώτα της βήματα ενώ τα προηγούμενα πέντε χρόνια (2012-17) αγωνιζόταν με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την φανέλα της ΑΕΚ»

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...