ΔΙΕΘΝΗ

Ανακοίνωσε Κουντουρά η Βάσας

Ανακοίνωσε Κουντουρά η Βάσας

Την Έλενα Κουντουρά  ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα, η Βάσας Βουδαπέστης. Η επίσημα σελίδα του Ουγγρικού συλλόγου, πλέκει το εγκώμιο της 24χρονη πανύψηλης πασαδόρου (1μ93)  με κολακευτικά σχόλια ενώ επισημαίνει ότι η διοίκηση της Μαγυαρικής ομάδας είναι αποφασισμένη να κάνει και άλλες σπουδαίες μεταγραφές, ώστε η Βάσας να επιστρέψει στους εγχώριους τίτλους και να μπορέσει να κάνει μια  καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή της Κουντουρά όπως δήλωσε η ίδια, έπαιξε και το γεγονός ότι η ουγγρική ομάδα θα συμμετάσχει τη νέα χρονιά στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Να σημειώσουμε ότι η Κουντουρά που δεν μπόρεσε να αξιοποιηθεί πριν λίγα χρόνια στον ΠΑΟ (2012-13), κατάφερε να κάνει καριέρα στην Κύπρο και την Ελβετία, όπου μαλιστα τη σεζόν που έληξε, έκανε σπουδαίο πρωτάθλημα ως βασική «μαέστρος» της Top Volley Λουκέρνης, βγαίνοντας μάλιστα 3 φορές MVP στη διάρκεια του ελβετικού πρωταθλήματος

Η Κουντουρά ξεκίνησε την καριέρα της από την Ευρυάλη Γλυφάδας (2005-06), στη συνέχεια πήγε στον Ηρακλή Κηφισιάς (2007-2012), πέρασε μία σεζόν από τον Παναθηναϊκό (2012-13), επέστρεψε στον Ηρακλή Κηφισιάς (2013-14) και στη συνέχεια έκανε διεθνή καριέρα σε Κύπρο και Ελβετία.