A2

Ανακοίνωσε Λαγουδάκη ο Πανιώνιος

Ανακοίνωσε Λαγουδάκη ο Πανιώνιος

Παίκτρια του Πανιωνίου είναι και επίσημα πλέον η Στέλλα Λαγουδάκη με την διοίκηση του Ιστορικού να ανακοινώνει την απόκτηση της έμπειρης ακραίας και την ίδια να δηλώνει έτοιμη για να εκπληρώσει τους στόχους των «κυανέρυθρων».

Την φανέλα με τα «κυανέρυθρα» θα φορά φέτος η Στέλλα Λαγουδάκη που θα ενισχύσει τον Πανιώνιο στην προσπάθεια που θα κάνει στην Pre League.

Τόσο η Άννα Καρπουζά, όσο και η παρουσία της 30χρονης ακραίας στον Πανιώνιο δίνουν την απαιτούμενη εμπειρία και δυναμική προκειμένου η ομάδα να πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά, με την Λαγουδάκη στις πρώτες της δηλώσεις να υπογραμμίζει «Είμαι πολύ χαρούμενη για την μεταγραφή μου στον Πανιώνιο, γιατί είναι μία ομάδα που έδειξε τον ενδιαφέρον της για εμένα. Επίσης είναι μια ομάδα με στόχους. Χαίρομαι που το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό! Εύχομαι υγεία σε όλους μας, για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου ΓΣΣ

Το τμήμα Βόλεϊ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Στέλλα Λαγουδάκη.

Η 30χρονη ακραία, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ρέθυμνο, ΑΕΚ, Βύρωνα, Μαρκόπουλο, Πανελλήνιο, Πανναξιακό και Παναθηναϊκό, θα φοράει για την φετινή αγωνιστική περίοδο την φανέλα του Ιστορικού.

Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πανιωνίου και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ., ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς που χάρη στην βοήθειά τους φτάσαμε στην επίτευξη των μετεγγραφών της Στέλλας Λαγουδάκη και της Άννας Καρπουζά.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...