Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανακοίνωσε Λίντζ ο Φοίνικας Σύρου

Ανακοίνωσε Λίντζ ο Φοίνικας Σύρου

Παίκτης του Φοίνικα Σύρου είναι και επίσημα πλέον ο 31χρονος διεθνής Τσέχος ακραίος Κάρελ Λίντζ ο οποίος μετά από μια πλούσια καριέρα στην πατρίδα του, την Γαλλία, την Ρωσία και την Ρουμανία έρχεται στην Ελλάδα για να ενισχύσει τους «Πειρατές»…

Ο Κάρελ Λίντζ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Φοίνικα καθώς ο 31χρονος Τσέχος μετά από τις Κλάντνο, Ναντ, Κράσνογιαρσκ, Ρεν, Μονπελιέ και Ζαλάου, τη νέα χρονιά θα φορά την φανέλα των Συριανών.

Μεταγραφή με ποιοτικά χαρακτηριστικά πραγματοποίησε ο Φοίνικας Σύρου, αφού ο διεθνής Τσέχος ακραίος διαθέτει πλούσια εμπειρία και παραστάσεις.

Ο Λίντζ στο πρόσφατο προολυμπιακό τουρνουά της Γερμανία αναδείχθηκε 4ος καλύτερος σκόρερ και κορυφαίος ακραίος των αγώνων και πλέον άπαντες στην Σύρο περιμένουν ο Τσέχος να δώσει τα διαπιστευτήριά του και στην ελληνική λίγκα.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου

Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή Τσέχου Ακραίου KAREL LINZ  για την Αγωνιστική σαιζόν 2017-2018.Ο Αθλητής  είναι γεννημένος την 20/4/1986 και έχει ύψος 2.00 μέτρα.

Ο Κarel Linz, αναδείχθηκε κορυφαίος ακραίος και 4ος καλύτερος σκόρερ στο παγκόσμιο προολυμπιακό τουρνουά της Γερμανίας με αντιπάλους Γερμανία, Κούβα, Ινδία και Τσεχία, ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 στο Kladno της πατρίδας του όπου έμεινε εκεί για 4 χρόνια.

Στη συνέχεια μεταπήδησε στο γαλλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Nantes Reze, όπου έπειτα από παραμονή δύο χρόνων, συνέχισε την καριέρα του  στο ρωσικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Krasnoyarsk.

Το 2014 επέστρεψε  στην γαλλική Λίγκα, όπου αγωνίσθηκε σε  Rennes και Montpellier. Την προηγούμενη σαιζόν 2016-2017 αγωνίσθηκε στην Ρουμανία και την Ζαλάου όπου και κατέκτησε το Πρωτάθλημα με συμπαίκτη τον πασαδόρο του ΠΑΟΚ Matthias Valkiers.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ καλωσορίζουν τον Karel Linz  στην ομάδα μας και του εύχονται μία καλή σαιζόν με επιτυχίες..

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...