Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωσε Μανθάτη το Μαρκόπουλο

Ανακοίνωσε Μανθάτη το Μαρκόπουλο

Βασίλης Μανθάτης είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Σωτηρόπουλου στον πάγκο του Μαρκόπουλου καθώς η ομάδα των Μεσογείων ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον 34χρονο τεχνικό…

Με τον Βασίλη Μανθάτη θα πορευθεί το 2019 το Μαρκόπουλο καθώς ο πρώην προπονητής του Ηρακλή Κηφισιάς συμφώνησε με την διοίκηση των «μελανόλευκων» και εκτός της γυναικείας ομάδας θα αναλάβει και τις Νεάνιδες.

Ο 34χρονος προπονητής από το Μεσολόγγι αναφερόμενος στην συμφωνία του με την ομάδα των Μεσογείων τόνισε «Είναι τιμή μου που ο πρόεδρος του Συλλόγου, Πάρις Ευαγγελίου, μου έκανε πρόταση να αναλάβω την ομάδα του Μαρκοπούλου. Είναι μία νέα πρόκληση για εμένα και τον ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δίνει. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και ο στόχος είναι όχι πολλές κουβέντες, αλλά δουλειά και οργάνωση με συνέπεια για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αναφορικά με τους στόχους που θέτει στο νέο του εγχείρημα ο Βασίλης Μανθάτης δήλωσε «Οι στόχοι τόσο στις Νεάνιδες όσο και στις Γυναίκες παραμένουν οι ίδιοι. Τυγχάνει μέχρι στιγμής να ήμουν και σκάουτερ στην Volleyleague Γυναικών, οπότε γνωρίζω αρκετά καλά τα ρόστερ και των δύο ομάδων. Γνωρίζω τόσο τις Ελληνίδες όσο και τις ξένες αθλήτριες της ομάδας. Το ρόστερ του ΑΟΜ είναι νεανικό και πιστεύω με σκληρή δουλειά και την θέληση των κοριτσιών, μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, καλή αρχή με τη νέα μου ομάδα και πάνω απ’ όλα όλοι να έχουμε την υγεία μας».

Η ανακοίνωση του ΑΟ Μαρκοπούλου

Ο Βασίλης Μανθάτης είναι ο νέος τεχνικός της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Μαρκοπούλου, μετά την από κοινού απόφαση λύσης της συνεργασίας του Συλλόγου με τον πρώην προπονητή, Κώστα Σωτηρόπουλο.

Ο Βασίλης Μανθάτης, ο οποίος θα αναλάβει και το τμήμα Νεανίδων του ΑΟΜ, μέχρι πρότινος βρισκόταν στο τιμόνι του Ηρακλή Κηφισιάς, ενώ έχει περάσει και από τον πάγκο των ΑΟ Βάρης, Μεντ και Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Είναι γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου 1985 και είναι τελειόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση.