PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωσε Νούσια – Λεωνίδου ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Νούσια – Λεωνίδου ο Παναθηναϊκός

Την απόκτηση της Αποστολίας Νούσια και της Εβίτας Λεωνίδου ανακοίνωσε και επίσημα ο Παναθηναϊκός εν όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Pre League.

Τα «πράσινα» θα φορά εκ νέου η Αποστολία Νούσια η οποία έπειτα από τέσσερα χρόνια επιστρέφει στον Παναθηναϊκό και δηλώνει ορεξάτη να βοηθήσει το «τριφύλλι» να επιστρέψει στην Α1.

Η 27χρονη ακραία  Απόστολία Νούσια (1.78μ.) στις πρώτες της δηλώσεις στο www.panathinaikos1908.gr ανέφερε «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη  που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό. Όταν έφυγα είχα πει ότι θέλω να γυρίσω  στον Σύλλογο και να κάνουμε κάτι πάρα πολύ καλό και από ότι φαίνεται ήρθε η ώρα.

Έρχομαι με πολύ όρεξη να πετύχουμε τους στόχους μας και να επιστρέψει η ομάδα στην Α1 καθώς είναι αισθητή η απουσία της».

Μαζί με την έμπειρη ακραία ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και την απόκτηση της Εβίτας Λεωνίδου.

Η Κύπρια λίμπερο κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της ερχόμενη στις «πράσινες» και στις δηλώσεις της στο www.panathinaikos1908.gr τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παίζω τη νέα χρονιά σε μία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός με το όνομα που διαθέτει και την ιστορία του. Είμαι 100% αφοσιωμένη  στον Σύλλογο και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τις Αποστολία Νούσια και Εβίτα Λεωνίδου για το τμήμα βόλεϊ γυναικών.

Οι προηγούμενοι σύλλογοι που αγωνίστηκε είναι οι εξής:

2017-18 Πανναξιακός

2016-17 ΑΕΚ

2015-16 Πανναξιακός

2014-15 Αστέρας Αγίου Δημητρίου

2012-14 Παναθηναϊκός

2009-12 Λάρισα

Σε ότι αφορά την κύπρια  Εβίτα Λεωνίδου (1.76μ.)  είναι 18 ετών αγωνίζεται ως λίμπερο και το 2017 βραβεύτηκε από την ΚΟΕ ως η καλύτερη νεάνιδα στην Κύπρο.

Αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λεμεσού ενώ έχει συμμετοχές και με τα κλιμάκια της Εθνικής Κύπρου στο μπιτς βόλεϊ.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...