Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανακοίνωσε Ποπόφ και έπονται άλλοι στον Ηρακλή

Ανακοίνωσε Ποπόφ και έπονται άλλοι στον Ηρακλή

Η ήττα και κυρίως η κάκιστη εικόνα που έδειξε ο Ηρακλής κόντρα στην Κηφισιά δρομολόγησε εξελίξεις καθώς η διοίκηση του «Γηραιού» ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Ρώσου διαγώνιου Ιγκόρ Ποπόφ και προανήγγειλε την μεταγραφή τριών ή ακόμη και τεσσάρων παικτών και επέβαλε πρόστιμα για την εμφάνηση στο Ζηρίνειο…

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ηρακλή μετά την ντροπιαστική εμφάνιση του Σαββάτου στο Ζηρίνειο. Η διοίκηση της ομάδας λίγες ώρες μετά την ήττα στην Αθήνα ανακοίνωσε την μεταγραφή του Ιγκόρ Ποπόφ και παράλληλα αναμένετε ξεσκαρτάρισμα στο έμψυχο δυναμικό με την έλευση 3 ή και 4 παικτών.

Την ίδια ώρα η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε και την επιβολή προστίμου σε όλη την ομάδα για την εικόνα που έδειξε στην Αθήνα το Σάββατο καθώς έκανε το χειρότερο φετινό της παιχνίδι.

Ο Ποπόφ είναι 28 ετών και την φετινή χρονιά ξεκίνησε στο Κατάρ με την Άλ Αχλί, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Ντιναμό Μόσχας, Τιουμέζ, Κριστάλ Βορονέζ και Λοκομοτίβ Ιζμρούντ.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή

Μετά την τραγική εμφάνιση της ομάδας μας με την Κηφισιά σήμερα το πρωί συνεδριασε εκτάκτως το Δ.Σ και αποφασίστηκαν τα εξής :

Να επιβληθεί πρόστιμο σε όλη την ομάδα (παίχτες και προπονητικό τιμ). Να ενισχυθεί άμεσα η ομάδα με την απόκτηση τριών και πιθανότητα τεσσαρων ακόμα παιχτών.

Η αρχή γίνεται με την απόκτηση του Ρώσου διαγώνιου EGOR POPOV (γεννημένος 3/3/1991, 2.00, αριστερόχειρας διαγώνιος που αγωνίζονταν στην Αλ Αχλί του Κατάρ) ο οποίος υπέγραψε και φτάνει αύριο το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΙΓΚΟΡ ΠΟΠΟΦ

2018-19: Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015

2018-19: Αλ Αχλί (Κατάρ)

2016-18: Λοκομοτίβ Ιζμρουντ (Ρωσία)

2015-16: Κριστάλ Βορονέζ (Ρωσία)

2014-15: Τιουμέζ (Ρωσία)

2009-14: Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία)

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...