DARK ROOM

Ανακοίνωσε Στάροβιτς η… Wikipedia (vid)!

Ανακοίνωσε Στάροβιτς η… Wikipedia (vid)!

Μπορεί να απέμεναν ελάχιστες λεπτομέρειες για την επίσημη ανακοίνωση των πρωταθλητών, όμως οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο φρόντισαν να “ντύσουν” ήδη τον Σέρβο σουπερστάρ στα “ασπρόμαυρα”.

Η υπομονή των οπαδών του “δικέφαλου” που “διψάνε” για νέες διακρίσεις φαίνεται πως άρχισε να εξαντλείται, αφού δεν έβλεπαν την ώρα να υποδεχθούν τον άνθρωπο που, χάρις στις συντονισμένες και μεθοδικές κινήσεις της διοίκησης, θα καλύψει επάξια το κενό του άτυχου Γκόμεζ.

Για αυτό και μολονότι η ανακοίνωση της ομάδας θα πρέπει να θεωρείται θέμα ωρών, στο λήμμα της Wikipedia που αναγράφεται η σημερινή ομάδα του Σάσα Στάροβιτς, στη σελίδα του Σέρβου αριστερόχειρα διαγώνιου της Μιλάνο φιγουράρει η ελληνική σημαία και το όνομα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αντίθετα, το αντίστοιχο λήμμα του Σέρβου άσου στην ιταλική version της Wikipedia αναγράφει το Στάροβιτς ακόμη ως παίκτη της Μιλάνο, με τη φανέλα της οποίας στην τελευταία ήττα 3-1 σετ από Βερόνα του Δημήτρη Τζούριτς, πέτυχε 29 πόντους της ομάδας του, ενώ ο “δικός” μας άσος 24 πόντους.

Δείτε στο video τις καλύτερες στιγμές της μονομαχίας Στάροβιτς-Τζούριτς