PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωσε Τσελάνη το Αιγάλεω

Ανακοίνωσε Τσελάνη το Αιγάλεω

Στο Αιγάλεω θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά η 24χρονη Ειρήνη Τσελάνη που ανακοινώθηκε και επίσημα από την «κυανόλευκη» διοίκηση.

Η νεαρή Κρητικιά αγωνίζεται τόσο ως διαγώνια, όσο και ως κεντρική και τη νέα σεζόν αναμένεται να πλαισιώσει στην επίθεση την Οικονομάκη. 

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της μας δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη που τη νέα σεζόν θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Αιγάλεω που είναι ένας οργανωμένος σύλλογος με στόχους. Είμαι αισιόδοξη για τη χρόνια που ακολουθεί και πιστεύω ότι θα δουλέψουμε σκληρά τόσο εμείς οι αθλήτριες όσο και οι προπονητές για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Ελπίζω να κυλήσει ομαλά η χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς» .

Η ανακοίνωση του ΑΟ Αιγάλεω

Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ειρήνη Τσελανι.

Η Ειρήνη κατάγεται από την Κρήτη και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΓΑΣ Μεσσαρα, ΟΠΕ Ρεθύμνου και ΣΦΠ Χανίων. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...