Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανακοίνωσε Ζήση ο Φοίνικας

Ανακοίνωσε Ζήση ο Φοίνικας

Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την  συνεργασία του με τον Δημήτρη Ζήση για την Αγωνιστική σαιζόν 2015-2016. Ο 21χρονος διεθνής έχει ύψος 1.83μ και αγωνίζεται στην θέση του λιίμπερο, όπου στους “Πειρατές” θα διαδεχθεί το Νικήτα Ευφραιμίδη.

Ο Ζήσης ξεκίνησε το βόλεϊ από τον ΑΟ Πρέβεζας, ενώ τη σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, ενώ από την επόμενη χρονιά μέχρι χθες, αγωνίζονταν για λογαριασμό του Παμβοχαϊκού στο Βραχάτι. Στο πλαμαρέ του έχει διακρίσεις με την Εθνική Παίδων και την Εθνική Εφήβων, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ανδρών.

Την ικανοποίησή του αλλά και την αισιοδοξία του για την νέα του ομάδα εξέφρασε σε δηλώσεις του στο Volleyplanet o νεαρός Πρεβεζάνος άσος λέγοντας: “Η μεταγραφή μου στο Φοίνικα αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και είναι για μένα μία αλλαγή. Ευελπιστώ τόσο να βοηθήσω την ομάδα μου, όσο και να αποκομμίσω από αυτή πολλές θετικές εμπειρίες. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Φοίνικα για την εμπιστοσύνη τους και πιστεύω πως θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας”.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...