A2

Ανανέωσαν με Άθλο Τριανταφυλλίδης και Μαρκίδης

Ανανέωσαν με Άθλο Τριανταφυλλίδης και Μαρκίδης

Μετά τους Θοδωρή Χουσίδη και Χρήστο Καψαλιάρη, ο Άθλος Ορεστιάδας ανακοίνωσε τις ανανεώσεις τόσο του Γιάννη Τριανταφυλλίδη, όσο και του Ηλία Μαρκίδη…

Δύο ακόμη ανανεώσεις ανακοίνωσαν οι “βυσσινί” του Έβρου καθώς Γιάννης Τριανταφυλλίδης και Ηλίας Μαρκίδης παραμένουν στην ομάδα της Ορεστιάδας που κρατά τον περσινό κορμό και προχωρά με αισιοδοξία για το νέο πρωτάθλημα.

Οι ανακοινώσεις του Άθλου Ορεστιάδας

Ανανέωσε ο κεντρικός Τριανταφυλλίδης Γιάννης την συνεργασία του με την ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018.

Ο έμπειρος κεντρικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα των «βυσσινί» και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ευχόμαστε στο Γιάννη καλή αγωνιστική πορεία με υγεία.

Συνεχίζει και ο ακραίος Ηλίας Μαρκίδης στον Άθλο Ορεστιάδας ο οποίος συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας και για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018. Ευχόμαστε στον Ηλία καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...