Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε με Άρη η Πήττα

lamprianna_pitta_aris

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την Λαμπριάννα Πήττα για μια ακόμη χρονιά ανακοίνωσε ο Άρης που κράτησε στο δυναμικό του την νεαρή κεντρικό που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και δήλωσε έτοιμη να βοηθήσει προκειμένου οι “κιτρινόμαυρες” να φθάσουν εκεί που αξίζουν. 

 Τα “κιτρινόμαυρα” του αγαπημένου της Άρη θα φορά και τη νέα χρονιά η 21χρονη κεντρική Λαμπριάννα Πήττα που συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας και συνεχίζει για μια ακόμη σεζόν. 

Η Λαμπριάννα Πήττα δήλωσε για την παραμονή της στον Άρη “Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα μια χρονιά θα είμαι στην ομάδα του Άρη, από την οποία και ξεκίνησα. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου .Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Είμαι σίγουρη ότι με τον κόσμο δίπλα μας θα καταφέρουμε να φτάσουμε τον Άρη εκεί που αξίζει”.

Η ανακοίνωση του Άρη

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη κεντρικό, Λαμπριάννα Πήττα.

Η Πήττα είναι γεννημένη στις 30/01/1998, προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου μας, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα των κορασίδων και νεανίδων. Με τα αναπτυξιακά μας τμήματα έχει κατακτήσει δύο Πανελλήνια νεανίδων.