Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ανανέωσε με Φωτιάδη ο Ηρακλής

Ανανέωσε με Φωτιάδη ο Ηρακλής

Παίκτης του Ηρακλή θα είναι και για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Νικηφόρος Φωτιάδης καθώς ο Γηραιός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον νεαρό κεντρικό.

Μετά την απόκτηση του Θανάση Ντίνα και την ανανέωση του Λάμπη Μπαμπαλιούτα η διοίκηση του Ηρακλή προχώρησε σε μια ακόμη ανανέωση.

Αυτή του Νικηφορου Φωτιάδη, ο οποίος παραμένει στην ομάδα και τη νέα σεζόν και δηλώνει έτοιμος να συμβάλει έτσι ώστε οι «κυανόλευκοι» να παρουσιαστούν δυνατοί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Φωτιάδης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση συνεργασίας με την ομάδα δήλωσε «Είναι μεγάλη τιμή για όλους τους αθλητές να τους ζητάει ο Ηρακλής να ανανεώσουν την συνεργασία τους. Είμαι μια ιστορική ομάδα οπότε απ’ την πρώτη στιγμή και αφού υπήρχε η πρόθεση της διοίκησης και του προπονητή να ανανεώσω την συνεργασία μου είπα το ναι. Εύχομαι να κυλήσει και αυτή η χρονιά όπως και η προηγούμενη πολύ θετικά εντός χώρας αλλά και στην Ευρώπη. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας όπως και πέρσι. Η ενίσχυση του κόσμου συνέβαλε τα μέγιστα την προηγούμενη χρονιά και θέλουμε και φέτος κάτι αντίστοιχο».

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ηρακλής

Το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 με χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον αθλητή Νικηφόρο Φωτιάδη.

Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του γιατρού (σπουδάζει ιατρική) ο οποίος αντικατέστησε επάξια το κενό στο κέντρο μετά τον τραυματισμό του Κιόση ανάγκασαν προπονητή και διοίκηση να ανανεώσουν το συμβόλαιο του παίκτη.

Νικηφόρε σου ευχόμαστε καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες σε Ελλάδα & Ευρώπη με τον ΗΡΑΚΛΗ μας !