Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε η Γκολφινοπούλου

Ανανέωσε η Γκολφινοπούλου

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την Δώρα Γκολφινοπούλου για 4η συνεχόμενη χρονιά ανακοίνωσε ο Πορφύρας. Μάλιστα η 27χρονη πασαδόρος θα έχει διπλή ιδιότητα καθώς τη νέα χρονιά θα αναλάβει και χρέη προπονήτριας στις ακαδημίες της ομάδας.

Πορφύρας και Γκολφινοπούλου συνεχίζουν μαζί για μια ακόμη χρονιά καθώς ανανέωσαν την συνεργασία τους και η έμπειρη πασαδόρος θα βοηθήσει την ομάδα στη νέα της προσπάθεια στην μεγάλη κατηγορία.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή του ο Πορφύρας ενημέρωσε πως η Δώρα Γκολφινοπούλου θα αναλάβει και προπονήτρια στα τμήματα υποδομών όπου θα έχει την ευθύνη για τα Πορφυράκια και την Θάλεια όπου αποτελούνται από παιδιά δημοτικού.

Η 27χρονη πασαδόρος μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας δήλωσε “Είμαι πολύ χαρούμενη που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα είμαι μέλος της οικογένειας του Πορφύρα. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της διοίκησης και τους προπονητές της ομάδας της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε μία υγιή χρονιά. Επίσης, δεν θα μπορούσα να παραλείψω, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα ΄΄παιδιά΄΄μου, από την Ακαδημία της ομάδας που μου δίνουν την δύναμη να αγωνίζομαι και να γίνομαι καλύτερη αθλήτρια αλλά και προπονήτρια”.

H ανακοίνωση του Πορφύρα

Η Δώρα Γκολφινοπούλου, ανανέωσε, για 4η συνεχόμενη χρονιά, τη συνεργασία της με τον Πορφύρα και θα είναι στο ρόστερ της ομάδας μας και τη σεζόν 2017-2018 στο πρωτάθλημα Βόλεϊ της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Η παραμονή της Δώρας στον Πορφύρα, ως αθλήτρια αλλά και ως προπονήτρια (όπου θα έχει την ευθύνη για τα τμήματα Πορφυράκια και Θάλεια, με παιδιά του Δημοτικού), αποτελεί ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του βόλεϊ του Πορφύρα.