A2

Ανανέωσε και η Αναστασιάδη

Ανανέωσε και η Αναστασιάδη

Συνεχίζοντας να επενδύει στις ακαδημίες και τα «δικά» του κορίτσια το City ανανέωσε την συνεργασία του με την Πόπη Αναστασιάδη που θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί με τις «κυανόλευκες» και στην Pre League.

Η Αναστασιάδη αποτελώντας ένα από τα πολλά κορίτσια που έβγαλε η «κυανόλευκη» ακαδημία ανανέωσε την συνεργασία της με το City παραμένοντας για μια ακόμη χρονιά στα Δυτικά προάστια.

Η νεαρή ακραία του Αιγάλεω αμέσως μετά την υπογραφή του νέου της συμφωνητικού δήλωσε «Είναι τιμή μου να βρίσκομαι για άλλη μια χρονιά σε αυτή την ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει μια συνεχόμενη ανοδική πορεία που είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας όλου του προπονητικού team.

Όσο για την κατηγορία θεωρώ ότι είναι μια πρόκληση και ένα καλό τεστ για εμάς λόγω των καλών ομάδων που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και αυτό θα μας βοηθήσει να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερα το επίπεδό μας κ τις προσδοκίες μας

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω

Η ακραία μας απο το φυτώριο και με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της με το Αιγάλεω Πόπη Αναστασίαδη ανανέωσε για άλλη μια χρονιά με το Αιγάλεω.

Πόπη σε ευχαριστούμε που συνεχίζεις με τα χρώματα του Αιγάλεω.  Σου ευχόμαστε υγεία κ πολλές επιτυχίες όπως κανείς τόσα χρόνια με το city.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...